Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a férfi, akinek 30 éves kora felé sem volt még barátnője, kilátásban sincs neki most sem semmilyen kapcsolat, az mondjon le arról, hogy családja lesz valaha?
Tökmindegy, az a ferfi aki 30 eves koraig nem tud felmutatni egy b.not, vagy kapcsolatot, az egy szerencsetlen..ott mar tuti valami baj van a fejeben..
28/f
1. Igen, ahogy az első írta. Ha 30 éves koráig nem volt nője, az valami nagy gázt jelez.
2. Miért hazudna? Annyit kell mondani, hogy nem volt még barátnők, mert nem akartam lekötni magam.
Oké, de nem mindegy, hogy konkrétan soha nem volt nőd, vagy barátnőd nem volt soha, mert 2 naponta új csajod van.
És legyünk realisták, ha valaki nem egy zsákfaluban élő, fogyatékos, összeégett, közmunkás, alkesz, akkor azért több, mint érdekes, hogy nincs és nem is volt nője.
7.-nek.
Előnytelen arc?
Ha nem Freddy Kruger szintű, akkor nincs gond! Kompenzálj, a testeddel, pénzel, kocsival, öltözködéssel,...
Unalmas és szánalmas a sok rinyáló puha pö cs. Vagy szerintetek csak a modell pasiknak van csajuk? Én nem úgy látom.
#9:
Igazad van. Én is ilyen vagyok. Ha tehetném, a szabadidőmet benyugtatózva tölteném, hogy legalább akkor ne nyomasszon a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!