Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az a férfi, akinek 30 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a férfi, akinek 30 éves kora felé sem volt még barátnője, kilátásban sincs neki most sem semmilyen kapcsolat, az mondjon le arról, hogy családja lesz valaha?

Figyelt kérdés
Ha valamilyen csoda folytán nő kerülne mégis egy ilyen férfi életébe, akkor ha meg akarja tartani azt a nőt, folyamatosan kamuznia kell valamit(pl azt, hogy már volt korábban is nője) hogy ne egy szerencsétlen benyomását keltse? Tehát csak hazugságok árán lehet ilyen korban valakinek esetleg szerencséje a nőknél? Vagy pedig sehogy?

2019. ápr. 22. 13:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
5%

Tökmindegy, az a ferfi aki 30 eves koraig nem tud felmutatni egy b.not, vagy kapcsolatot, az egy szerencsetlen..ott mar tuti valami baj van a fejeben..

28/f

2019. ápr. 22. 13:43
 2/13 anonim ***** válasza:
53%

1. Igen, ahogy az első írta. Ha 30 éves koráig nem volt nője, az valami nagy gázt jelez.

2. Miért hazudna? Annyit kell mondani, hogy nem volt még barátnők, mert nem akartam lekötni magam.

2019. ápr. 22. 14:32
 3/13 anonim ***** válasza:
Miért vagytok olyan biztosak, hogy fejben van probléma, a külsővel nem lehet?
2019. ápr. 22. 14:53
 4/13 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok hajlandó hazudozni. Elmúltam 30 és senkim se volt, de ha hazudozás kell hozzá, akkor nem is lesz.
2019. ápr. 22. 14:59
 5/13 anonim ***** válasza:

Oké, de nem mindegy, hogy konkrétan soha nem volt nőd, vagy barátnőd nem volt soha, mert 2 naponta új csajod van.

És legyünk realisták, ha valaki nem egy zsákfaluban élő, fogyatékos, összeégett, közmunkás, alkesz, akkor azért több, mint érdekes, hogy nincs és nem is volt nője.

2019. ápr. 22. 15:07
 6/13 anonim ***** válasza:
5: Kisvárosban élek, sportolgatok, mérnök vagyok, vannak barátaim, több hobbim, mégsem volt senkim. Egyszerűen "csak barát vagy" volt a nők részéről a legtöbb.
2019. ápr. 22. 15:13
 7/13 anonim ***** válasza:
#5: Nem kell ennyire lemenni, elegendő egy előnytelen arc és onnantól már az is csoda, ha egyáltalán randija lesz valakivel.
2019. ápr. 22. 15:15
 8/13 anonim ***** válasza:
37%

7.-nek.

Előnytelen arc?

Ha nem Freddy Kruger szintű, akkor nincs gond! Kompenzálj, a testeddel, pénzel, kocsival, öltözködéssel,...

Unalmas és szánalmas a sok rinyáló puha pö cs. Vagy szerintetek csak a modell pasiknak van csajuk? Én nem úgy látom.

2019. ápr. 22. 15:29
 9/13 anonim ***** válasza:
Akinek 30 évesen sem volt még barátnője, az valószínűleg túl csúnya ahhoz, hogy valaha lehessen. Ha mégis lenne, akkor pedig igen, kamuznia kell, mert a nők utálják a tapasztalatlan férfiakat.
2019. ápr. 22. 15:54
 10/13 anonim ***** válasza:
61%

#9:

Igazad van. Én is ilyen vagyok. Ha tehetném, a szabadidőmet benyugtatózva tölteném, hogy legalább akkor ne nyomasszon a dolog.

2019. ápr. 22. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!