Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a férfi, akinek 30 éves kora felé sem volt még barátnője, kilátásban sincs neki most sem semmilyen kapcsolat, az mondjon le arról, hogy családja lesz valaha?
#8: Ezen vagyok, csak kérdés, hogy lehet-e ezekkel kompenzálni. Még nem vagyok amúgy 30 éves.
Csak annyit akartam ezzel mondani, hogy óvatosan a kijelentésekkel, azért mert valakinek soha nem volt barátnője, nem feltétlen csak a személyiségével lehetnek óriási gondok!
Tedd rendbe a belső alapjaid, legyél önmagadban is teljes ember. Elevenítsd fel a hited, vagy a szüleid, nagyszüleid hitét, a belső rend megteremtéséhez kiválő eszközöket kínálnak. A vallásra épülő közösségek mélyebb emberi kapcsolatok terei.
A természetben való mozgás, sétálás, szemlélődés is jó hely a belső rend megteremtéséhez.
Sportolj, kerékpározz, ússz, fuss. Jobb lesz tőle a kisugárzásod, energikusabb leszel, optimistábban fogod szemlélni a világot.
Keress olyan dolgokat, amiket csak önmagukért szeretsz, hobbi, stb. és feltöltődsz vele.
A lényeg, tedd önmagad teljes emberré társ nélkül is, tedd magad boldoggá a világodban, mert majd ebbe a térbe fog bekívánkozni egy nő. A világod legyen egy olyan tér, amibe bármikor vendég érkezhet. Adj az embereknek és ne kapni akarj, csak így lehet igazi gazdagsághoz jutni.
Egyszer csakvészre fogják venni a nők, hogy itt van egy ember, aki nagyon renben van, egyedül van, majd ajánlanak a barátnőknek aki egyedül van...
Aztán az ismerkedésnél is legyél önfeledt, görcsöktől mentes, ne megszerezni akard, hanem megismerni a nőt, a lelkét szerezd meg türelemmel, figyelemmel, akkor lesz a Tiéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!