Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az a férfi, akinek 30 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a férfi, akinek 30 éves kora felé sem volt még barátnője, kilátásban sincs neki most sem semmilyen kapcsolat, az mondjon le arról, hogy családja lesz valaha?

Figyelt kérdés
Ha valamilyen csoda folytán nő kerülne mégis egy ilyen férfi életébe, akkor ha meg akarja tartani azt a nőt, folyamatosan kamuznia kell valamit(pl azt, hogy már volt korábban is nője) hogy ne egy szerencsétlen benyomását keltse? Tehát csak hazugságok árán lehet ilyen korban valakinek esetleg szerencséje a nőknél? Vagy pedig sehogy?

2019. ápr. 22. 13:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#8: Ezen vagyok, csak kérdés, hogy lehet-e ezekkel kompenzálni. Még nem vagyok amúgy 30 éves.

Csak annyit akartam ezzel mondani, hogy óvatosan a kijelentésekkel, azért mert valakinek soha nem volt barátnője, nem feltétlen csak a személyiségével lehetnek óriási gondok!

2019. ápr. 22. 16:39
 12/13 anonim ***** válasza:

Tedd rendbe a belső alapjaid, legyél önmagadban is teljes ember. Elevenítsd fel a hited, vagy a szüleid, nagyszüleid hitét, a belső rend megteremtéséhez kiválő eszközöket kínálnak. A vallásra épülő közösségek mélyebb emberi kapcsolatok terei.

A természetben való mozgás, sétálás, szemlélődés is jó hely a belső rend megteremtéséhez.

Sportolj, kerékpározz, ússz, fuss. Jobb lesz tőle a kisugárzásod, energikusabb leszel, optimistábban fogod szemlélni a világot.

Keress olyan dolgokat, amiket csak önmagukért szeretsz, hobbi, stb. és feltöltődsz vele.

A lényeg, tedd önmagad teljes emberré társ nélkül is, tedd magad boldoggá a világodban, mert majd ebbe a térbe fog bekívánkozni egy nő. A világod legyen egy olyan tér, amibe bármikor vendég érkezhet. Adj az embereknek és ne kapni akarj, csak így lehet igazi gazdagsághoz jutni.

Egyszer csakvészre fogják venni a nők, hogy itt van egy ember, aki nagyon renben van, egyedül van, majd ajánlanak a barátnőknek aki egyedül van...

Aztán az ismerkedésnél is legyél önfeledt, görcsöktől mentes, ne megszerezni akard, hanem megismerni a nőt, a lelkét szerezd meg türelemmel, figyelemmel, akkor lesz a Tiéd.

2019. ápr. 29. 12:28
 13/13 anonim ***** válasza:
12: Én ilyennek tartom magam. Hobbik, sport , stb megvannak, mégsem néz rám se egy nő sem 30 felett sem. Szóval ez kicsit klisés amit írsz.
2019. ápr. 29. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!