Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez egy fiútól? Többi lent
Figyelt kérdés
Normális, ha egy fiú mondja a lánynak, hogy még nem áll készen a szexre? Hogy várni akar még vele? Mennyire ciki ez egy fiú szájából?2022. jan. 13. 17:38
1/16 anonim válasza:
Most akkor én is nemnormális vagyok, mert olyan barátnőt szeretnék, aki még nem akar szexelni, csak kiverni meg nyalást - ha van ilyen lány - ?
2/16 anonim válasza:
Valószínűleg szűz, tapasztalatlan, vagy nem túl nagy neki. Mindeki addig vár, ameddig akar, magánügy. Nálam a szex része egy jó párkapcsolatnak, és nem vagyok már tini, szóval ilyesmivel nem húznám az időm.
3/16 anonim válasza:
Ha tini és szűz elnézhető. Én 25 éves vagyok, fontos a szex, úgyhogy nem húznám az időm én sem.
4/16 A kérdező kommentje:
Én sem húzom de nem akarok lefeküdni egy lánnyal azonnal.
2022. jan. 13. 17:47
5/16 anonim válasza:
Normális. Most azért, mert valaki nem fektet meg mindenkit, aki szembe jön, az nem normális csak mert férfi/fiú?
6/16 anonim válasza:
Hogy normális-e , azt mindenki maga döntse el. Egy biztos; nagyon meg fogod ingázni a csaj addigi elképzeléseit.
7/16 anonim válasza:
Félsz hogy rád mászik a csaj mi? Kis nebáncsvirág :)
8/16 anonim válasza:
abból, hogy faszt kaptunk a sorstól, nem következik, hogy mindannyiunk rögtön bárkivel készen áll a szexre. azért nálunk sem olyan ritka, hogy szükség van több-kevesebb oldódásra, bizalomra.
9/16 anonim válasza:
Kedves 8-as!
Nem faszt kapunk a sorstól, hanem egy kb lábujjnyi hosszúságú kuki-mukit, gyakran (akkor még) letapadt fitymával.
A faszt növeszteni szokás. Van, akinek soha nem sikerül, így még 30+ évesen is az édesanyja marad egyetlen nőként az életében.
Azzal egyetértek, h a férfiak sem gépek. Pontosan tudom mire gondolsz, amikor a bizalom szót említed. Vélem fordult már elő, h a kapitány cserben hagyott.
10/16 A kérdező kommentje:
8
Végre egy válasz!
9
Azt nem is csodálom, én is cserbenhagytalak volna a helyében.
2022. jan. 13. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!