Normális egy középsulis fiútól, hogy nejlonharisnyát vesz fel nadrág alá? Ugye az női.
minek akar egy srác nejlonharisnyát felvenni?
valami hajlamod van?
Ebben a világban már nem tudni mi számít normálisnak.
A lányok boyfriend nadrágokat hordanak, olyan pasis ülepes nadrágok, a fiúk pedig cicanadrágokat vagy jeggingseket, azok pedig elég nőiesek. Ezért én már azon sem lepődök meg, hogy a fiúk női ruhákat, harisnyákat hordanak.
A barátom férfiasan öltözködik, de most divat a passzos nadrág, akkor most ne hordja, mert nőies?
De amúgy téged miért érdekel, nem mindegy mi van rajta?
Nem csak szoknyához lehet nylonharisnyát felvenni. Vannak speciális(nem gyógy) harisnyák is, ami pl a sok ülő munkát végző, vagy utazóknak jó.
De hideg ellen is jobb, a nők se jéger alsót, meg vastag pamut harisnyát vesznek fel, hanem nylonharisnyát. Én is jobban sztem, bár van hátránya, szúr.
Amúgy már nem is divat nőknél, kevesen hordják, nem szeretik.
Egyébként ugyan úgy lehet tetszetős férfiaknak is benne a láb.
"meg vastag pamut harisnyát vesznek fel, hanem nylonharisnyát"
ha te télen mínusz akárhány fokba hétköznapra te nylonharisnyát veszel fel szoknyához, akkor kezet fogok veled az "okosságod" miatt. egy vastag pamutharisnya ilyenkor ezerszerte jobb, mert akármilyen vastag is az a nylonharisnya, szétfagy benne a lábad, ha nem kocsiból ki, kocsiból be történik a sétád.
én egész télen pamut vastag harisnyát hordok szoknyához és rövidnacihoz is egyaránt.
7! nadrág alá értettem, hisz arról van szó, de tapasztaltam én is, hogy a pamut nem jó, mert kényelmetlen a lábnak, plusz beleizzad a lábfej. A nylonharisnya nem zavaró ha jó méretű, jól simul a lábra, nem úgy mint a pamut, a jégeralsóról ne is beszéljünk.
(egyébként vannak akik szoknyához is csak vékony nylont húznak télen).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!