Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Normális egy középsulis...

Normális egy középsulis fiútól, hogy nejlonharisnyát vesz fel nadrág alá? Ugye az női.

Figyelt kérdés
2017. márc. 9. 15:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

6-os

pfej, de rondák

2017. márc. 9. 19:02
 12/19 anonim ***** válasza:

#11 ezek biztos szépek:

[link]

[link]

2017. márc. 9. 19:14
 13/19 Donald J. Trump ***** válasza:

A kérdés helyesen: normális egy középsulis fiú anyukájától, hogy nejlonaharisnyát ad a gyerekére?

A harisnya - anyagtól függetlenül - megállhatja a helyét női és férfi ruhadarabként is, de gondolom te sem hiszed, hogy a szóban forgó tinédzser bement a harisnyaboltba és vett magának télire sajátot. Valószínűleg csak a hülye szülő ökörségeit nyögi.

2017. márc. 9. 19:21
 14/19 anonim ***** válasza:
A harisnyát biztos az anyukája vette. :) A szülők féltik a gyermeküket, ne hogy felfázzon.
2017. márc. 9. 19:26
 15/19 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem nem az anyja veszi, másnak sem, esetleg zoknit, nekem sose vett, mivel sokáig nem is tudta, hogy hordok nylonharisnyát, pedig már általánosban hordtam.

A középiskolások pedig már nem gyerekek, sok szülő pont a gyerekét küldi el harisnyáért, nem fordítva.

2017. márc. 10. 09:05
 16/19 A kérdező kommentje:
15-ös És te honnét vetted általános iskolás korodban a nejlonharisnyát?
2017. márc. 10. 14:01
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Általános koromban még anyám, vagy a nővérem felszaladt harisnyáit hordtam. Amikor középsulis lettem, koleszos, vettem ilyen zokni, harisnya üzletben.
2017. márc. 10. 15:09
 18/19 anonim ***** válasza:
30%

Azoktol kerdeznek akik ezen ki vannak akadva, hogy egy ruhadarabot azutan iteljuk meg hogy melyik nem hordhatja hogy milyen anyagbol van?

Ha ez igy lenne akkor a nok nem hordhatnanak pamutot , igaz? Mert azt meg a fiuk viselik..

Szamomra az megdobbento , hogy ha egy fiu bevisz a ruhataraba egy ujitast azt azonnal elitelik, de az senkit sem zavar ha egy lany kezd ferfi ruhakat viselni acelbetetes bakancsal!!!

Azon is ragodjunk mar egy kicsit!

De nyilvan lenne arra magyarazat, megpedig az hogy azert viselik mert kenyelmes es szeretnek benne lenni es a vedelmi szovegek amik a lanyok mellett szoktak szolni , hogy mindenki azt visel amit akar!

Akkor legyen az utolso mondatom ide is igaz!

Egy ket felvilagosulatlannak ime par link a ferfi nejlonharisnyarol amit 1996-ota gyartanak erdekes modon errol kevesen tudnak, de a noi boxerrrol annal tobben...

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. márc. 10. 15:31
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Ki nem szarja le, hogy milyen harisnyát hord, úgyse látszik a nadrág alatt.
2017. márc. 10. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!