Kedves szülők. Óvodai ballagásra miért adtok nadrág alá nejlonharisnyát, hisz úgy sem látszik?
Kedves dajka!
Talán nem kellene általánosítani. Biztos van olyan aki ad, de a nagy többség, nem hiszem. Neked meg tényleg az a dolgod hogy ezt figyeld?
Nem lehet, hogy napközben szoknya volt a kislányon, ezért kellett a harisnya, az ünnepélyre meg nadrágott vitt be neki a mama?
Bár ha most van a ballagás, szoknyához se kéne harisnya...
ma 09:36
Már eleve úgy küldik az oviba őket. Más ünnepélyen megszólt az egyik szülő, hogy miért vettem le róla a harisnyát.
ma 09:38
Több gyermekre ráadják, nem csak egyre.
én értem a kérdésed, szerintem abszolút jogos :)
valaki írta, hogy ünnepélyesebb. na igen, szoknya alatt, de nadrág alatt tényleg senki nem látja csak a gyerek feszeng meg izzad benne. anyám is mindig adott rám, azóta se hordok nejlonharisnyát, annyira utáltam :D
gyerekemre se adok :)
9.50-es!
És te is veszel harisnyát nadtrág alá, 25-30 fokban?
Nagy az isten állatkertje.
Édes istenem, 5-6 éveseknek nejlonharisnyát??? Komolyan mondom, nem értem ezeket a szülőket..
.
Talán ha előre szóltok az érintett anyukáknak, hogy inkább ne, több ok miatt sem: felesleges, melegük lesz, utálják, csúsznak-másznak, macerás öltözetni, stb.
Hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!