Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy pénisszel nem jobb a szex, mégis előny. El tudod ezt fogadni? Ha nem, mi az ami ebben gátol?
Kezdjük ott, hogy a nők nagy részének nincs hüvelyi orgazmusa, akiknek meg igen, egy 11 centis )-pont izgatóval, vagy akár ujjal is elérhető…
Tehát ebből a szempontból, vagyis az orgazmus szempontjából nem fontos a méret.
De az orgazmus az csak az egyik szempont…
Én azt gondolom, hogy a nők nagy része arra vágyik, hogy a hüvelye nagy része ki legyen töltve, hogy tágulnia is kelljen a pénisz befogadásához, stb.
A nagyon nagy pénisz abból a szempontból hátrány, hogyha eléri a méhszájat, akkor az fájdalmas.
Ugyanakkor meg esztétikailag, a legtöbb nő számára izgató.
Mármint én ezt gondolom, de nem vagyok meggyőződve róla…
A legfontosabb ok, hogy miért “jó” a nagyobb pénisz, az egészen egyszerűen az (és ez az ami miatt sokan provokátornak fognak nevezni, vagy komplexusosnak, pedig egyik sem vagyok, csak ez a véleményem, hogy a nagy pénisz az egy fontos maszkulin jegy.
Ezért pedig igenis fontos a lányoknak/nőknek (szerimtem)…
Pontosan ugyanaz, mint a magasság, vagy az erőteljes állkapocs.
Aki alacsony, vagy nincs álla, az nem férfias… Ugyanígy, az sem egy férfias tulajdonság ha kicsi a kuki.
A nők (szerintem) nagyáltalánosságban nem tudnak ugyanolyan férfiként tekinteni egy olyan férfira akinek 11-12 cm mereven, mint annak akinek 20.
Pedig a szex az lehet vele is jó, legalábbis orgazmus az elérhető orálisan is, meg rendesen az aktus alatt is, mert elég hozzá ez a méret (ha a nő képes rá).
Csak a kitöltés érzete egy hiány lesz a nőben, illetve eleve 90% nem tud úgy tekinteni egy ekkora farkú pasira, amire majdnem minden hetero nő vágyik.
Persze lehet boldog párkapcsolata, egy alacsony pasinak is, meg egy kicsit sem férfias arcú pasinak is, akár szexi feminin “jó nőkkel” is, mert van ilyen is… Van akinél tényleg a személyiség tarol és csak az számít, csak ez ritka.
Egy férfi instamodell, akit milliók követnek, pedig nem csinál semmit csak képeket posztol magáról, minden esetben tipikusan olyan jegyekkel rendelkezik (ha részekre bontod) ami egyáltalán nem meglepetés, hogy tetszik a nőknek.
Lehet, hogy személy szerint NEKED aki olvasod ezt, nem tetszenek ezek a férfiak…
De nekik van milliós követőtáboruk akkor is, tehát az egyéni véleményed nem egy kivétel ami erősíti a szabályt.
Egy olyan instamodell sincs aki nem ilyen jegyekkel rendelkezik, hanem átlagos vagy csúnya.
Hírességek, színészek, zenészek vannak ilyenek, de értük a művészetükért rajonganak a nők…
Namármost, a nagy pénisz is olyan, mint bármelyik másik olyan jegy egy férfi testén, ami miatt férfiként tudsz rá tekinteni… Mint a magasság, széles váll, erős állkapocs, stb.
Van ellenvetés, vagy ezt eltudjátok így fogadni?
Vagy jön a szöveg, hogy márpedig nem számít a méret és én vagyok komplexusokkal teli?
Mert elfogadom ezeket a véleményeket, de leírni nem sok értelme lenne, mert az én véleményem abba az irányba nem változik…
Én azt szeretném megérteni, hogy egyes nőknek miért megnyugtató azt hinni, hogy nem számít nekik a méret… Mármint nem személy szerint nekik, hanem alapvetően a nőknek.
Pedig annyira nyilvánvaló, hogy milyen felszínes világot élünk és igenis ugyanúgy ahogy a szép embereket éri mindenféle előny és könnyebb az életük, ugyanúgy minden ami a külsővel kapcsolatos sztereotípia az igaz…
20 Te nagyon gyökér vagy. Voltam már kisebbel és nagyobbal is és a kisebb hiába tornázott bárhogy nem tudtam vele elélvezni míg egy nagyobbal meg simán.
De biztos azért mert nem kérdeztelek előtte meg téged hogy mire kéne elélvezzek.
11 centit alig érzek, mert kicsi és általában arányosan vékonyabb is. Nem jó.
Ujjazzásra nyilván elélvezek, de teljesen más ha a kézzel csinálja valaki.
Viszont elegem van belőled. Nem fogok neked bizonygatni semmit. Ne hidd el, nem érdekel. 😅
#23.
Nagyon fáj az igazság?
Jaj hagyjál már. Egy retardált kis mikro pöcsű lúzer vagy. Kit érdekelne különben ennyire ez a téma ha nem azt aki életében nem érezte magát megelégedve a méretével?
Itt bizonygatod h a kicsi is ugyanolyan jó.... és ez tudományos tény xdddd és a nő a hülye, aki nem tud elélvezni a mikro péniszedre. 🤣
Kivered a szánalom barométert.
"Nekem soha nem volt ilyen problémám, pont hogy mindig pozitívan fogadták a nagy méretem."
Ez biztos? Ha olyan nagy a farkad mit nyígsz itt?
"Mert nem az kell nekik, hogy feltétlenül aktus alatt el tudjanak menni, könnyedén."
Majd azt én tudom, nekem igenis fontos.
Továbbá érdekelne miután megtudtuk óriási a farkad, hogy a teljesítménnyel hogy állsz? Mert eddig annyit böfögtél ide hogy neked nagy van, és a nő amugyse akar élvezni aktus alatt, szereti ha fáj stb. Magyarán eddig egy csőd lehetsz az ágyban a leírásod alapján.
Ti nem veszitek észre, hogy mennyi ellentmondásba keveredtek magatokkal?
Én nem azt mondtak amúgy, hogy a nő nem akar elélvezni. Hanem azt, hogy nem baj neki (a legtöbbnek) ha ez nem megy olyan könnyen…
Az orgazmusnál fontosabb maga a pasi…
Pasiból meg nem jó az átlagos, kiemelkedő kell.
És ez a pénisz méretére is vonatkozik.
Ez az oka, amiért a nők egyáltalán szexelnek és nem csak vibrátort használnak…
A pasik meg a dominancia és a “király vagyok” érzés miatt szexelnek és nem ragadnak le, az amúgy érzésre sokkal többet nyújtó maszturbátoroknál.
"Aki alacsony, vagy nincs álla, az nem férfias…"
Aha akkor Al Pacino, Joe Pesci vagy Tom Cruise nem férfiasak mert alacsonyak, értem.
Vagy Ibrahimovic mert aránylag kicsi álla van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!