Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nagy pénisszel nem jobb a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagy pénisszel nem jobb a szex, mégis előny. El tudod ezt fogadni? Ha nem, mi az ami ebben gátol?

Figyelt kérdés

Kezdjük ott, hogy a nők nagy részének nincs hüvelyi orgazmusa, akiknek meg igen, egy 11 centis )-pont izgatóval, vagy akár ujjal is elérhető…

Tehát ebből a szempontból, vagyis az orgazmus szempontjából nem fontos a méret.

De az orgazmus az csak az egyik szempont…

Én azt gondolom, hogy a nők nagy része arra vágyik, hogy a hüvelye nagy része ki legyen töltve, hogy tágulnia is kelljen a pénisz befogadásához, stb.

A nagyon nagy pénisz abból a szempontból hátrány, hogyha eléri a méhszájat, akkor az fájdalmas.

Ugyanakkor meg esztétikailag, a legtöbb nő számára izgató.

Mármint én ezt gondolom, de nem vagyok meggyőződve róla…

A legfontosabb ok, hogy miért “jó” a nagyobb pénisz, az egészen egyszerűen az (és ez az ami miatt sokan provokátornak fognak nevezni, vagy komplexusosnak, pedig egyik sem vagyok, csak ez a véleményem, hogy a nagy pénisz az egy fontos maszkulin jegy.

Ezért pedig igenis fontos a lányoknak/nőknek (szerimtem)…

Pontosan ugyanaz, mint a magasság, vagy az erőteljes állkapocs.

Aki alacsony, vagy nincs álla, az nem férfias… Ugyanígy, az sem egy férfias tulajdonság ha kicsi a kuki.

A nők (szerintem) nagyáltalánosságban nem tudnak ugyanolyan férfiként tekinteni egy olyan férfira akinek 11-12 cm mereven, mint annak akinek 20.

Pedig a szex az lehet vele is jó, legalábbis orgazmus az elérhető orálisan is, meg rendesen az aktus alatt is, mert elég hozzá ez a méret (ha a nő képes rá).

Csak a kitöltés érzete egy hiány lesz a nőben, illetve eleve 90% nem tud úgy tekinteni egy ekkora farkú pasira, amire majdnem minden hetero nő vágyik.

Persze lehet boldog párkapcsolata, egy alacsony pasinak is, meg egy kicsit sem férfias arcú pasinak is, akár szexi feminin “jó nőkkel” is, mert van ilyen is… Van akinél tényleg a személyiség tarol és csak az számít, csak ez ritka.

Egy férfi instamodell, akit milliók követnek, pedig nem csinál semmit csak képeket posztol magáról, minden esetben tipikusan olyan jegyekkel rendelkezik (ha részekre bontod) ami egyáltalán nem meglepetés, hogy tetszik a nőknek.

Lehet, hogy személy szerint NEKED aki olvasod ezt, nem tetszenek ezek a férfiak…

De nekik van milliós követőtáboruk akkor is, tehát az egyéni véleményed nem egy kivétel ami erősíti a szabályt.

Egy olyan instamodell sincs aki nem ilyen jegyekkel rendelkezik, hanem átlagos vagy csúnya.

Hírességek, színészek, zenészek vannak ilyenek, de értük a művészetükért rajonganak a nők…

Namármost, a nagy pénisz is olyan, mint bármelyik másik olyan jegy egy férfi testén, ami miatt férfiként tudsz rá tekinteni… Mint a magasság, széles váll, erős állkapocs, stb.

Van ellenvetés, vagy ezt eltudjátok így fogadni?

Vagy jön a szöveg, hogy márpedig nem számít a méret és én vagyok komplexusokkal teli?

Mert elfogadom ezeket a véleményeket, de leírni nem sok értelme lenne, mert az én véleményem abba az irányba nem változik…

Én azt szeretném megérteni, hogy egyes nőknek miért megnyugtató azt hinni, hogy nem számít nekik a méret… Mármint nem személy szerint nekik, hanem alapvetően a nőknek.

Pedig annyira nyilvánvaló, hogy milyen felszínes világot élünk és igenis ugyanúgy ahogy a szép embereket éri mindenféle előny és könnyebb az életük, ugyanúgy minden ami a külsővel kapcsolatos sztereotípia az igaz…

2022. jan. 13. 12:21
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
58%

Mit fogadjak el ezen? Hülyeségeket beszélsz, de mivel nem érdekel mások véleménye, mert megvagy győződve hogy minden nőnek a ló méret kell emiatt felesleges bármit is írni.

A férfiak jobban pörögnek ezen a méret kérdésen mint a nők...

2022. jan. 13. 12:25
 2/46 anonim ***** válasza:
87%

Sok a rizsa. Nem a hossz számít, hanem a vastagság. Azzal tölti ki. Illetve, hogy mennyire tudsz megfelelő kontextust teremteni a szexhez. Tudod, hangulat, előjáték, technika, törődés, figyelmesség, fantázia, utójáték. A többi rizsa.

14-15/4.3 sosem volt gondom vele, tapasztalt barátnőim voltak.

2022. jan. 13. 12:28
 3/46 anonim ***** válasza:
87%

Nem olvastam végig, mert sok a rizsa.

Amúgy igen, a nagy pénisz előny, de mégsem jobb tőle ÁLTALÁBAN a szex. Ettől függetlenül, vannak olyan nők, akik jobban élvezik a nagyot, de a többség valóban nem.

Nem sokkal nagyobb nekem sem az átlagnál, de kerületben és hosszban is az. A csajok felének fájt, de látványra mindnek bejött.

2022. jan. 13. 12:29
 4/46 anonim ***** válasza:
61%

Hát nem tudom, de az biztos, hogy nem láttam még olyan nőt, aki egy 12 cm-es faroktól egy hatalmasat élvezett.

Nekem nem kicsi van (19-20 cm közötti) de nem nagyon találok olyan nőt vagy csajt akinek az izgalomba hozásnál azért többet jelent.

2022. jan. 13. 12:30
 5/46 anonim ***** válasza:
87%

Már megint a méregetős csávó xdd

A lányok nem a farkadba szeretnek bele kezdjük ott. De ennyi ésszel meg is értem miért van problémád a nőkkel.

2022. jan. 13. 12:34
 6/46 anonim ***** válasza:
76%
Nekem 19cm hosszú és arányosan vastag, és barátnőm konkrétan nem engedi a kutya pózt, felhúzott lábas misszionáriust, stb ilyeneket, mert elérem a méhszáját meg túlságosan szétfeszítem, pedig én szeretem ezeket a pózokat. Na ennyit erről hogy milyen jó a nagy farok
2022. jan. 13. 12:36
 7/46 A kérdező kommentje:

“ Amúgy igen, a nagy pénisz előny, de mégsem jobb tőle ÁLTALÁBAN a szex. “

Én is ezt gondolom, de annál nem is kell több, hogy látványilag jobban tetszik nekik… Meg hogy maga a tudat beindítja Őket.

Még ha az élvezet rovására menne is, akkor is ez nagyobb előny.

Mert nem az kell nekik, hogy feltétlenül aktus alatt el tudjanak menni, könnyedén.

Az kell nekik (a nagytöbbségnek), hogy férfiként tekinthessenek a pártjukra… És azt akarják, hogy más pasikhoz mérten jobb legyen sok dologban.

Az alfákat akarják, ennyi.

Esetleg még néha a sigmákat.

Ha ez megvan, akkor élvezni fogják a szexet és az együttlétet, akkor is hogyha egy kis pénisz akár nagyobb örömöt tudna szerezni…

Egy vibrátor minden pénisznél nagyobb örömöt tud szerezni, mégsem azt választják hanem a péniszt.

Mert a pénisz és a hozzátartozó pasi a lényeg… De a pasi társadalmi státuszában szerepet játszik a mérete is és egyéb külső tulajdonságai.

Sokkal inkább, mint a belsőtulajdonságok.

2022. jan. 13. 12:39
 8/46 A kérdező kommentje:

“ Már megint a méregetős csávó xdd

A lányok nem a farkadba szeretnek bele kezdjük ott. De ennyi ésszel meg is értem miért van problémád a nőkkel. ”

Attól még, hogy ezt minden péniszméretes kérdéshez odaírod, képzeld nem én írtam az összeset…

Csak hát ugyebár tagadni kell a tényt, hogy ez egy sokakat érdeklő téma, ezért van ilyen sok kérdés.

“ Nekem 19cm hosszú és arányosan vastag, és barátnőm konkrétan nem engedi a kutya pózt, felhúzott lábas misszionáriust, stb ilyeneket, mert elérem a méhszáját meg túlságosan szétfeszítem, pedig én szeretem ezeket a pózokat. Na ennyit erről hogy milyen jó a nagy farok “

Nem sikerült megértened, amit végig próbálok magyarázni.

A példádban az egy lényegtelen rész, hogy nem hagyja a kutyát és semmit nem bizonyítasz vele…

Ellenben, hogy veled van a csaj, az pont azt támasztja alá amiről rizsázok.

2022. jan. 13. 12:43
 9/46 anonim ***** válasza:
57%
a gigachadek előnyt élveznek, ezt meg kell tanulni
2022. jan. 13. 12:44
 10/46 anonim ***** válasza:
64%

"Kezdjük ott, hogy a nők nagy részének nincs hüvelyi orgazmusa, akiknek meg igen, egy 11 centis )-pont izgatóval, vagy akár ujjal is elérhető…"

Ez nem igaz. Van hüvelyi orgazmusom, de 16 a minimum hozzá de inkább 18 a tökéletes.

2022. jan. 13. 12:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!