Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesti lányok, könnyen ismerkedtek szexuális értelemben férfiakkal?
Figyelt kérdés
2022. jan. 11. 22:25
11/17 anonim válasza:
Nem sokkal jobban mint Budapesten kívül. Sehol ne várd, se Bp-n, de még New Yorkban, Berlinben, Párizsban sem hogy két csettintésre csak úgy dugni fognak veled. Ha tudsz csajozni akkor megoldod bárhol (na jó egy nagyon kis településen ahol mindenki ismer mindenkit ott "idegenként" nem könnyű). Az egyetlen ok amiért itt könnyebb az hogy nagyobb, többen vannak mindenhol és minden nap mehetsz akár ugyanarra a helyre akkor is rengeteg új arcot fogsz látni akinél próbát lehet tenni.
12/17 anonim válasza:
11 - "Sehol ne várd, se Bp-n, de még New Yorkban, Berlinben, Párizsban sem hogy két csettintésre csak úgy dugni fognak veled."
Erre azért ne vegyél mérget: a világ 3 legszabadabb városával példálózol... ahol még életedben nem voltál!
Budapest nem rúg labdába ilyen városok mellett!
13/17 anonim válasza:
#12 voltam (igaz csak turistaként), s direkt ezeket írtam, ott sem fogsz csak úgy két füttyszóra azonnal szexpartnert találni.
14/17 anonim válasza:
Én jól nézek ki, okos vagyok, van pénzem. Könnyen ismerkedem.
15/17 anonim válasza:
13 pedig én mérget vennék rá, hogy egy New Yorkban pl tinderről egy nap alatt össze szednék egy hook up-ot, már csak a nagy számok törvénye alapján is.
16/17 anonim válasza:
#15 a nagy számok mindenhol "dolgoznak", ha NY-ban egy nap alatt szeded össze, akkor Bp-n két nap alatt. Értsd. a nagy számok semmire sem garancia, ha nem tudsz csajozni (nem csak csajból, de "konkurenciából" is több lesz). Azzal a hedikeppel indulva külföldön, hogy ott egy külföldi "bevándorlónak" / turistának számítasz.
17/17 anonim válasza:
Már nem azért, de a kérdésben feltett kérdés szerintem eléggé pontatlan - ha mar egyáltalán can keped feltenni :)
Nyilván rengeteg pasi bunkó és előre nem vart karokat okoz... de azért nem hinném hogy megfelelő helyen ismerkedve ne lenne megfelelő es normális srác a kezdemenyezeshez. :) mar csak azért is mert en pont az ellenkezőjére vagyom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!