Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti hol ismerkedtek szexkapcsolatra?
Tegyük fel hosszabb távú összejárogatás a cél. Szerettek/mertek nyitni személyesen is? Ha igen akkor a szokásos helyszínektől eltérő helyeken is?
Kíváncsi vagyok. Válaszban jöhet kifejtés is, valamint ha valami más helyszín van, akkor az is.
Örülnék, ha azt is leírnátok, hogy hogy viselkedjen egy nő, hogy nyissatok felé. Pl ha nem jelez, akkor is meg meritek szólítani vagy muszáj minimum szemezni? Ilyesmikre gondolok:)
Utóbbi időben csak a neten.
Megmondom, nem szeretik ha leszolítod őket. Vagy ha igen, csak abban az esetben tedd meg, ha nagyon jól tudsz imprózni
Különben buktad...
Itt találtam partnert. Beszélgettünk, s hamarosan találkoztunk.
Legyél nyitott, s vedd a kétértelmű poénokat.
Ne utalgass, beszélgess bátran
Mindenhol IS. Nyitott szem (észrevenni a lehetőséget), jó kommunikációs képességek, meg némi "csajozási" tudás hogy ne hagyd elúszni a dolgot. A kulcs itt is a kommunikáció, a nélkül sehogy sem megy. Beszélgetsz vele és észreveszed meddig lehet úgymond "elmenni".
Hogy viselkedjen a lány? Mosoly, tekintet, a profik ebből már tudják mit kell tenniük. Nem kell sem kirívónak lenned, sem mórikálni magad, elég egy mosoly, egy tekintet - ha van vér a pucájában úgyis megszólít és a társalgás meg majd alakul.
A játszótéren.
Tök jól elvagyok a gyerekkel, építünk homokvárat, labdázunk, hintázik, fújok neki buborékot amire minden gyerek összecsődül, aztán a telónyomkodó anyuk meg szoktak szólítani mindenféle okkal utána, akik szintén ott vannak a gyerekükkel.
Meg mondták nem egyszer, hogy fura, hogy mindig én vagyok a gyerekkel mert ilyet még nem láttak.
Én meg mondom hogy egyedülálló apa vagyok.
Beszélgetünk a gyerekekről és akkor időnként átugrok dugni is ha úgy jön ki és tetszik nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!