Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akadnak ki azon a nők,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akadnak ki azon a nők, hogyha NÉHA hamar elmegyek? Én ismerkedtem rossz nőkkel, vagy ez az általános hozzáállás?

Figyelt kérdés

Mondjuk 10/7 alkalommal bírom sokáig és minimum csikló orgazmust mindenképpen összehozok a partneremnek, de megy a hüvelyi orgazmus is, akár problémásabb partnernél is (olyan is volt akinek először én okoztam ilyet)…

Viszont 10/3 alkalommal, meg előfordul hogy elmegyek 1-2-3 perc alatt és én egylövetű vagyok.

Ha a partner vevő rá, akkor ilyenkor is kész vagyok arra, hogy orálisan kielégít sem, vagy ha ez nem jó, akkor felvetem hogy ismételjünk pár órával később…

De én azt tapasztalom, hogy ezen nagyon ki akadnak a nők.

Szinte zéró tolerancia van a korai magömléssel szemben, még így is hogy nem állandó állapot…

Volt hogy egy lányt hétfőtől péntekig mindennap kielégítettem, de sem szombaton, sem vasárnap nem bírtam valami sokáig és már belengette, hogy ez a kapcsolat így nem fog sokáig tartani mert ő is ki akar elégülni minden egyes alkalommal, ha én is… Mert úgy “igazságos”.

Férfiak! Ti is tapasztaltátok ezt? Vagy én ismerkedem rossz emberekkel?

Nők! Mi erről a véleményetek?

2021. okt. 11. 10:55
 1/9 anonim ***** válasza:
34%
Mert mostanában csak a nőknek lehetnek elvárásai, és a férfiaknak kuss, csak teljesítsék a vágyakat.
2021. okt. 11. 10:57
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Nincs gond azzal ha néha korán elélvez, meg lehet érteni.
2021. okt. 11. 10:57
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Azt fogják mondani, hogy ők megértőek, úgy is viselkednek. De nem azt gondolják. :D
2021. okt. 11. 10:58
 4/9 anonim ***** válasza:
90%

mivel többször is kiemeled a többesszámot, ezért feltételezem, hogy sok nővel csinálod, de csak párszor, ergo mondhatod nekik, hogy a legtöbbször tovább bírod, ha náluk mindig csak 1 perc.

Keress egy fix kapcsolatot, és akkor ezzel semmi baj nem lesz. Egy nő ha elhagy, akkor nem emiatt hagy el.

2021. okt. 11. 11:11
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

"minimum csikló orgazmust mindenképpen összehozok a partneremnek, de megy a hüvelyi orgazmus is, akár problémásabb partnernél is (olyan is volt akinek először én okoztam ilyet)…"

Úgy gondolom, hogy itt a lényeg, a szándék megvan, ami a legfontosabb.

Aki ezek ellenére kiakad, az sajàt maga mit tud nyújtani?

(Írom ezt olyan nőkènt, akinek többször ideba$zták, hogy femináci és hasonlók....)

2021. okt. 11. 11:11
 6/9 anonim ***** válasza:
87%

Én ilyet nem tapasztaltam,pedig öregmotoros vagyok.

Ha ez sorozatos probléma,akkor azt tudm mondani hogy véletlen egybeesések.

Egy komoly kapcsolatban mindkét fél tudja,hogy nem mindig ,és minden alkalommal kifogástalanul ugyanolyan jó az együttlét.

Nem programzott robotok vagyunk,hanem emberek.

Ilyen hozzáállása a tapasztalatlan,önző ,kiegyensúlyozatlan embereknek van.

2021. okt. 11. 11:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ok: érzelmileg nem kötődnek hozzád. Ha alkalmiban első alkalommal betlizel akkor nincs második dobás többnyire (egy alkalmira nyitott nő miért ragaszkodjon a gyenge élményhez mikor csettintésre leakaszt 10 másik pasit helyetted?). Az említett partnered szintén nem kötődik hozzád érzelmileg. Ha domborítanál az ágyban akkor is lehet ezt mondaná. Nem szeret, nem kötődik hozzád, miért nyelje le a békát amikor könnyedén talál másik kapcsolatot? Mivel nem jelentesz neki érzelmileg semmit nem könnyezi meg ha lecserél másra.
2021. okt. 11. 12:24
 8/9 anonim ***** válasza:
66%
Ha ez néha, tehát tényleg ritkán esik meg, és más módon azért okozol orgazmust, akkor ezzel nincs szerintem probléma. De ha ez egy állandó probléma, akkor az már nem férne bele.
2021. okt. 11. 15:21
 9/9 anonim ***** válasza:
74%
gondolom csalódottak, és így reagálnak hirtelen. fel vannak tüzelve, meg elképzelik milyen lesz, aztán 1 perc... hát most ennek a teljesítménynek tapsikoljanak? gondolom a vágy is huss elszáll, azért nem akar folytatást. mert abban a percben van felizgatva, nem 1 óra múlva akarja az elejéről kezdeni. de ja, hosszú kapcsolatba belefér nagyooon ritkán, de akkor is elégítsen ki.
2021. okt. 13. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!