Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kéne ezt negtennem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kéne ezt negtennem?

Figyelt kérdés
Így a hypergamy-t elnézve, illetve a redpill igazságokat szemléltetve, (aki nem tudja mi az, olvasson utána, röviden egyfajta felismerés, és a hideg igazság) nekem tök érdekes, hogy engem is úgy neveltek, hogy egy lánnyal úgy kell bánni mint valami felsőbbrendű fajjal. Nem az ajtó nyitásról beszélek, vagy hasonló, vannak nagyobb gondok is például a beszédhez való hozzáállás, és hogy "ha egy kislánnyal beszélsz nagyon válogasd meg, hogy hogyan és mit mondasz" konkrétan. Én csak azt nem értem, hogy miért érdemelnek ennyit? Miért kéne, hogy annyi figyelmet kapjanak, és már születésüktől kezdve 2x annyit kapnak, mint egy fiú. Nem értem, miért kéne különleges bánásmódban részesíteni őket, mert más van a lábuk között, mint nekem. Látom sok szerencsétlen beta srácot, akiknél ez bejön, és eleget tesznek ennek az istenítésnek, és találkoztam már olyannal, akinek erről halvány fogalma sem volt, csak nézett maga elé és mosolygott, mint egy agymosott id*óta. Úgy néz ki a lányok ezektől a szegény szerencsétlenekből élnek, akik örülnek, ha egy erősen közepes lány egyáltalán hozzájuk szól. Nah, nem tetszik az erősen közepes szó? :D Ha már ti is beskatulyáztok minket, akkor mi is be fogunk titeket, ne aggódjatok, ez a minimum, mielőtt még a kommentekben megemlíti valaki. Egyszerűen miért? Mivel vagy különb nálam?

2021. máj. 9. 14:23
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
87%
Tudod, régen úgy ismerték el a nőket, mint a "gyengébbik nem". Nagyjából emiatt van, amit leírsz.
2021. máj. 9. 14:26
 2/20 anonim ***** válasza:
69%
Nini! Egy sértődött kisfiú.
2021. máj. 9. 14:27
 3/20 A kérdező kommentje:
Persze, hogy meg vagyok sértve. Mindig velem van a hiba, eszedbe ne jusson még VÉLETLEN se, hogy esetleg magadba kéne nézni. Igazad van, ez egy szemét világ, mindenki ellened van, senkinek nincs igaza, csak neked!
2021. máj. 9. 14:28
 4/20 anonim ***** válasza:
90%
Az incelek skatulyázzák be saját magukat. Meg mindenki mást is. Melyik nő beszél alfákról, meg bétákról?
2021. máj. 9. 14:31
 5/20 anonim ***** válasza:
77%

Nem kéne megtenned.

a világ el van baxva, már rég nem ott kezelik őket ahova egyébként valók.

Hozzáteszem imádom őket, de nem emelem őket magasságokba.

2021. máj. 9. 14:34
 6/20 A kérdező kommentje:
Nah itt a szokásos "incel vagy" kártya. Tipikus hozzáállás. Nem gondolkodunk, inkább hozzá vágunk a másikhoz egy kártyát, mert az 0 energiabefektetés, tehát az a könnyebb út. Nem szeretek személyeskedni, de ha te már megtetted, akkor elárulom, hogy hát ajjaj, de mennyi lánnyal voltam már 😎 ha elmondanám se hinnéd el sztem; és kifejezetten "versenyképes" vagyok, ha ezt a szót lehet használni.
2021. máj. 9. 14:35
 7/20 A kérdező kommentje:
Hát micsoda? Ez hogy lehet? Egy versenyképes srác, aki több lánnyal is volt, és ki van mégis a f*sza? Ez hogy lehet? Talán mégis van mögötte valami igazság? Jah, nem, tényleg... Hiszen veled nem lehet baj, szóval az kizárva. Ennyire sztem még maga nárcisz sem volt ennyire nárcisztikus, hogy egy pillanatra sem gondolja, hogy lehet van valami a dolog mögött, és hát ő közben tökéletes. Bakker ez hogy lehet?
2021. máj. 9. 14:40
 8/20 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező. itt mindenkinek csupa sikeres, életcsászára troll ad életmódtanácsokat. Ilyenek mindig is lesznek. :D
2021. máj. 9. 14:41
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok,nem várom el,hogy égi tüneményként nézzenek rám,viszont a lovagias viselkedés szerintem az alapvető illem része,amit én tisztelettel és kedvességgel viszonzok. Ha egy fiú nem bánik velem úgy,ahogy egy nővel illik,onnantól nem tud érdekelni.

20/L

2021. máj. 9. 14:48
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Női nem tagjaként szeretnék válaszolni, minden támadástól mentesen. :)

Én egyáltalán nem gondolom egyik nemet sem többet érőnek vagy kevesebbet érőnek. Mindegyik más. Ennyi. Ez nem jelenti azt, hogy a nőkhöz nagyon átgondolt, csak kedves szavakkal és jól meggondolt mondatokkal lehet/kell szólni. (Sőt, én speciel ezt ki nem állhatom. De azért az alapvető emberi hangnemet adja meg mindenki mindenkinek.)

Ez az ajtónyitásos sztori, hát akárki pl. tartja az ajtót nekem jólesik, emberi odafigyelés, de ha látom hogy egy srác jön utánam, én is megfogom neki az ajtót, emberi kedvességből, odafigyelésből. (Az etikettről meg az a véleményem, hogy egyes részeit azért jó tudni (fiatalabb köszön az idősnek, megadjuk a tiszteletteljes hangnemet, nem csámcsogunk, ilyenek), de én is ki tudom nyitni az ajtót, kihúzni a széket étteremben, emiatt nem fogok egy srácra sem rossz szemmel nézni. Ha meg megteszi, megköszönöm, bár ilyenkor kicsit azt érezteti vele, hogy én nem tudnék kinyitni egy ajtót /tudom hogy ennek nem ez a célja, mégis azt érzem.../ és ezért kinyitja nekem.)

Személy szerint nekem negatívum, ha valaki úgy akar közeledni, hogy "én vagyok az ő mindene és mindent megtesz". Nem. Legyen már saját élete, ne rajtam csüngjön és lesse minden óhajomat-sóhajomat. Persze egy párkapcsolatban figyeljenek oda egymásra, de szerintem egészségtelen az amikor 0-24ben valaki azt lesi, hogy mit akar a párja, hogy teljesíthesse a kívánságait.

Azt viszont nem tudom aláírni, hogy kétszer annyi figyelem jutott nekem pl valaha is. A családban is szerintem pont hogy az öcsém az akit anyám jobban pátyolgat, odafigyel rá, stb. (Jó, mondjuk azt aláírom, hogy őt mindigis jobban kellett noszogatni dolgokra, én meg pl tanultam magamtól is.)

Egy szó, mint száz: mindenki bánjon emberségesen, normálisan a másikkal, nemtől és kortól függetlenül, és nem lennének ilyen problémák. (Tisztában vagyok vele, hogy ez eléggé utópisztikus dolog és mindig lesznek/vannak olyanok akik nem fognak egyetérteni, de ha sokan cselekszünk normálisan, akkor az fog dominálni és nem a hülyeség.)

Érzem a szövegeden, hogy ideges vagy, nem szeretnék vitát szítani, tényleg. Részben egyet is értek veled. Viszont te is próbálj meg kicsit nyugodtabb hangnemben reagálni légyszi, én is nyugodt hangnemben fogalmaztam a válaszomat :)

2021. máj. 9. 15:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!