Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért kéne ezt negtennem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kéne ezt negtennem?

Figyelt kérdés
Így a hypergamy-t elnézve, illetve a redpill igazságokat szemléltetve, (aki nem tudja mi az, olvasson utána, röviden egyfajta felismerés, és a hideg igazság) nekem tök érdekes, hogy engem is úgy neveltek, hogy egy lánnyal úgy kell bánni mint valami felsőbbrendű fajjal. Nem az ajtó nyitásról beszélek, vagy hasonló, vannak nagyobb gondok is például a beszédhez való hozzáállás, és hogy "ha egy kislánnyal beszélsz nagyon válogasd meg, hogy hogyan és mit mondasz" konkrétan. Én csak azt nem értem, hogy miért érdemelnek ennyit? Miért kéne, hogy annyi figyelmet kapjanak, és már születésüktől kezdve 2x annyit kapnak, mint egy fiú. Nem értem, miért kéne különleges bánásmódban részesíteni őket, mert más van a lábuk között, mint nekem. Látom sok szerencsétlen beta srácot, akiknél ez bejön, és eleget tesznek ennek az istenítésnek, és találkoztam már olyannal, akinek erről halvány fogalma sem volt, csak nézett maga elé és mosolygott, mint egy agymosott id*óta. Úgy néz ki a lányok ezektől a szegény szerencsétlenekből élnek, akik örülnek, ha egy erősen közepes lány egyáltalán hozzájuk szól. Nah, nem tetszik az erősen közepes szó? :D Ha már ti is beskatulyáztok minket, akkor mi is be fogunk titeket, ne aggódjatok, ez a minimum, mielőtt még a kommentekben megemlíti valaki. Egyszerűen miért? Mivel vagy különb nálam?

2021. máj. 9. 14:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
#13 Neked biztos, hogy sose volt párkapcsolatod!
2021. máj. 9. 15:05
 12/20 anonim ***** válasza:
87%

Én meg pont azon csodálkozom hogy kb a nők 60-70%a minimum enyhén szub beállítottságú. Engem úgy neveltek hogy mindenki egyenlő és én el is hittem. Persze azért ha valakit szeretsz akkor segítesz neki ahogy tudsz, de a te dolgod hogy normális csajt találj aki nem önző hanem odaadó, ergo kölcsönösen támogatjátok egymást.

Viszont számomra egészen elképesztő hogy mennyi csaj vágyik az irányításra, sokan konkrétan arra is megalázzák. És elég durva de teljesen korrekt üzlet ha egy csaj hajlandó főzni mosni gyereket nevelni és szexelni a pasival, ha cserébe a pasi támogatja. Sokszor már érzelmek nélkül csinálják pusztán üzleti alapon, erre mondom hogy durva.

Szóval manapság jöttem rá hogy mennyire könnyű lenne kihasználni a lányokat szexre, ha akarnám.

Nem is értem miért panaszkodsz.

2021. máj. 9. 15:24
 13/20 anonim ***** válasza:
69%
#15 Azon csodálkozom, hogy valaki ezen csodálkozik.
2021. máj. 9. 15:27
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Rendben, vegyük azt, hogy ténylegesen semmi plusz nem jár a nőknek, de akkor neked is az jár most ami a nőknek forítva: Mekkora egy qrva vagy fiam. :D Egy agyonhasznált rongy vagy, ezért bánnak veled csúnyán a nők.
2021. máj. 9. 18:05
 15/20 A kérdező kommentje:

#18!

Egy szóval nem mondtam, hogy velem csúnyán bánnak. Ezek valami légből kapott feltételezések. Súlyos tévedés. Csak unom már, hogy fizetem a randikat, harapófogóval kell kihúzni belőle a szót, azt még én húzzam meg magam rohadtul. Ő közben meg megtisztel a jelenlétével. Hát, ilyen nagylelkűséget még a Vörös kereszt sem tudna adni...

2021. máj. 9. 18:31
 16/20 anonim ***** válasza:
61%
Hát akkor ne fizesd a randikat, és nem kell fizetned semmit sem.
2021. máj. 9. 18:36
 17/20 anonim ***** válasza:
27%
Ha elfogadjuk azt a feltételezést, hogy mindig is a hülyék voltak/vannak többen, akkor azt kellene mondani hogy a 20 hozzászólás nagyobbrésze tévedés, hamis, vagy hülye vélemény. A szerencse csak az, hogy a válaszolók, kérdezők között akad aki képes egy hozzászólásba pár ezer karaktert belefeccölni, addig a trollok, 1 bites agyúak, fél sorral, amiben 10 hiba van, magukra vonják a hígagyú többség figyelmét. Ez már valószínűleg az idők végezetéig így fog maradni. De hiszem, tudom, hogy mindig marad egy igényesebb kisebbség, aki tisztelni fogja a női nemet, azért, amiért évezredeken megtették eleink. Nem fog teret hódítani a nők meghódításában a bunkóság, és egy kitárt ajtót, egy átadott ülőhelyet és más apró figyelmességet egy mosollyal nyugtázzák. Arról hogy vannak ilyen-olyan férfiak, és nők is, nem tehetünk, és ettől még érvényes a régi tétel, hogy egy úriember egy Hölggyel mindig udvarias! Persze ezt a ma 10-20-30-40 éves emberek, (nők, férfiak) nehezen értik, mert mert soha nem mondták el nekik rendesen, és nincs előttük példa a családban sem.
2021. máj. 9. 19:23
 18/20 anonim ***** válasza:
19, nem tudnád előszűrni a csajokat? Már egy beszélgetés során is sok minden kiderül, nem kell rögtön étterembe vinni.
2021. máj. 9. 19:38
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Utána néztem mi ez a Redpill dolog, ezt találtam: [link]

Ennyi baromságok is régen olvastam 🤣🤣🤣🤣

Térjünk vissza erre a kérdésre akkor, ha már elmúltál minimum 18 és volt egy igazi szerelmed, kapcsolatod.

Mert ha szeretsz valakit nem azért fogsz érte megtenni mindent, mert "eRrE nEvElTeK 🤡", hanem mert szereted annyira, hogy "a tenyereden hordozd". Hidd el, hogyha a csaj is szeret téged akkor ő is viszonozni fogja. Csak nem abban a formában, hogy kinyitja neked az ajtót, hanem mondjuk megcsinálja a kedvenc kajádat ebédre.

Nem tudom hány éves lehetsz, de gyanítom csak most kezdted el megtanulni a saját értékrendedhez való nézeteket, értékeket. Ezzel nincs is semmi baj! De hidd el a jelenlegi véleményed, az erős "csak azért se megyek bele ebbe a hierarchia játszmába" véleményed pár év múlva átformálódik azzá, hogy megteszel mindent a józan ész határán belül.

2021. máj. 10. 05:16
 20/20 hugohamm01 válasza:
100%
Érdekes, sok családban a férfi a férfi és az ő kívánságait kell nézni, 21.sz.i Magyarországon. Nekem fiú unokatestvérem van, és a nagymamám őt jobban támogatja. :) Rengeteg helyen a férfinek több figyelem jut,mint a nőnek. Ekkor más is kérdezhetné ugyanezt,hogy csak mert farok van az egyik lába között miért jobb, de emiatt nem szoktak a nők sem (tudtommal) irni ide, hogy mennyire igazságtalanság ez az, ami a nemi különbségből adódik.
2021. máj. 11. 09:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!