Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kéne ezt negtennem?
Én meg pont azon csodálkozom hogy kb a nők 60-70%a minimum enyhén szub beállítottságú. Engem úgy neveltek hogy mindenki egyenlő és én el is hittem. Persze azért ha valakit szeretsz akkor segítesz neki ahogy tudsz, de a te dolgod hogy normális csajt találj aki nem önző hanem odaadó, ergo kölcsönösen támogatjátok egymást.
Viszont számomra egészen elképesztő hogy mennyi csaj vágyik az irányításra, sokan konkrétan arra is megalázzák. És elég durva de teljesen korrekt üzlet ha egy csaj hajlandó főzni mosni gyereket nevelni és szexelni a pasival, ha cserébe a pasi támogatja. Sokszor már érzelmek nélkül csinálják pusztán üzleti alapon, erre mondom hogy durva.
Szóval manapság jöttem rá hogy mennyire könnyű lenne kihasználni a lányokat szexre, ha akarnám.
Nem is értem miért panaszkodsz.
#18!
Egy szóval nem mondtam, hogy velem csúnyán bánnak. Ezek valami légből kapott feltételezések. Súlyos tévedés. Csak unom már, hogy fizetem a randikat, harapófogóval kell kihúzni belőle a szót, azt még én húzzam meg magam rohadtul. Ő közben meg megtisztel a jelenlétével. Hát, ilyen nagylelkűséget még a Vörös kereszt sem tudna adni...
Utána néztem mi ez a Redpill dolog, ezt találtam: [link]
Ennyi baromságok is régen olvastam 🤣🤣🤣🤣
Térjünk vissza erre a kérdésre akkor, ha már elmúltál minimum 18 és volt egy igazi szerelmed, kapcsolatod.
Mert ha szeretsz valakit nem azért fogsz érte megtenni mindent, mert "eRrE nEvElTeK 🤡", hanem mert szereted annyira, hogy "a tenyereden hordozd". Hidd el, hogyha a csaj is szeret téged akkor ő is viszonozni fogja. Csak nem abban a formában, hogy kinyitja neked az ajtót, hanem mondjuk megcsinálja a kedvenc kajádat ebédre.
Nem tudom hány éves lehetsz, de gyanítom csak most kezdted el megtanulni a saját értékrendedhez való nézeteket, értékeket. Ezzel nincs is semmi baj! De hidd el a jelenlegi véleményed, az erős "csak azért se megyek bele ebbe a hierarchia játszmába" véleményed pár év múlva átformálódik azzá, hogy megteszel mindent a józan ész határán belül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!