Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez normális hozzáállás, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális hozzáállás, vagy igénytelenség?

Figyelt kérdés

Ha egy férfi azt mondja, hogyha pont nincs stabil kapcsolata, akkor bárki jó a szexre neki, lehet idösebb nö is, ha kövér is, ha nem is szép, egyszerüen akárki, aki hajlandó vele elmenni.

Én úgy érzem, hogy ez valamilyen szinten jellemtelenség is és szerintem a ilyen nem is képes a hûségre, minden alkalmat megragad párkapcsolat esetén is.

2021. márc. 26. 15:43
 1/7 mantis religiosa ***** válasza:
93%
Tudod, van az a mondás, hogy tüzet oltani a moslékos vedérrel is lehet... 😇😄
2021. márc. 26. 15:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Leherni lehet, vizelettel is
2021. márc. 26. 15:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem igénytelenség ha bárki jó neki csak lyuk legyen.
2021. márc. 26. 15:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül igénytelenség egy bizonyos szint alatt csak a hormonok "dolgoznak". Minél kanosabb valaki annál lejebb csúszik a nívó. A férfiak képesek rá, hogy csak a szexért ha már nagyon fickósak olyan nővel is legyenek aki amúgy nem tetszik, tetszene nekik túlságosan. Ettől még képes lehet a hűségre (is akár). Nem azért dug feltétlenül fűvel-fával mert kicsapongó, hanem mert nem talált egyetlen olyat akihez tudna érzelmileg is kötődni.

A strigulavadászok, a mindegy csak lyuk legyen és minél több az más kategória.

2021. márc. 26. 15:59
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igénytelenség. Én alapból olyan nővel nem is tudnék lefeküdni akihez nem kötődöm érzelmileg, de nem én vagyok a mérce. Az a szint ahol már mindegy kivel van csak puncija legyen szerintem undorító. De gondolj bele, te együtt tudnál lenni valakivel akiről tudod hogy előtted tényleg mindenkit megdugott? Jó tudom szokták mondani hogy csak az számít hogy most veled van, de pl rengeteg nő elutasít egy férfit ha kiderül hogy korábban prostizott. Azért ez tényleg igénytelenség és ahogy te is mondtad jellemtelenségre utal, az ilyen embernek nem való a kapcsolat.
2021. márc. 26. 17:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek mindegy, csak kielégítse magát..
2021. márc. 26. 17:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Számomra ez már igénytelenség. Túl állati ösztönös viselkedés.

Persze csinálja ahogy jó neki. Csak engem ne találjon be az ilyen.

2021. márc. 27. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!