Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális hozzáállás, vagy igénytelenség?
Ha egy férfi azt mondja, hogyha pont nincs stabil kapcsolata, akkor bárki jó a szexre neki, lehet idösebb nö is, ha kövér is, ha nem is szép, egyszerüen akárki, aki hajlandó vele elmenni.
Én úgy érzem, hogy ez valamilyen szinten jellemtelenség is és szerintem a ilyen nem is képes a hûségre, minden alkalmat megragad párkapcsolat esetén is.
Nem feltétlenül igénytelenség egy bizonyos szint alatt csak a hormonok "dolgoznak". Minél kanosabb valaki annál lejebb csúszik a nívó. A férfiak képesek rá, hogy csak a szexért ha már nagyon fickósak olyan nővel is legyenek aki amúgy nem tetszik, tetszene nekik túlságosan. Ettől még képes lehet a hűségre (is akár). Nem azért dug feltétlenül fűvel-fával mert kicsapongó, hanem mert nem talált egyetlen olyat akihez tudna érzelmileg is kötődni.
A strigulavadászok, a mindegy csak lyuk legyen és minél több az más kategória.
Számomra ez már igénytelenség. Túl állati ösztönös viselkedés.
Persze csinálja ahogy jó neki. Csak engem ne találjon be az ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!