Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire zavaró/taszító, ha egy nő őszül huszonévesen? Igénytelenségnek minősül, ha nem festi a haját?
Figyelt kérdés
Ilyesmi kérdést eddig csak pasikkal kapcsolatban láttam kiírva.2019. aug. 26. 11:36
1/12 anonim válasza:
nem, engem a festés jobban zavar...
2/12 anonim válasza:
A granny ugyis divat:D amugy nekem is volt egy ismerosom akinek 18eves kora ota vannak osz hajszalai a fekete hajaban. De nem nezett ki rosszul tole. Nem tudom nalad ez hogy nez ki igazabol de ha teged nem zavar nem erzed csunyabbnak magad tole akkor ne fesd be. Ha zavar akkor fesd. Nem masok velemenye szamit ebben hanem hogy te jol erezd magad a borodben:)
4/12 A kérdező kommentje:
Nálam igazából még sehogy nem néz ki, az első ősz szálamat találtam meg most, 21 éves fejjel, és tudom, hogy apámnál 25 éves korára látványosan beindult a folyamat, úgyhogy nem sok jóra számítok a továbbiakban.
2019. aug. 26. 11:47
5/12 anonim válasza:
Most it nem részletezendő okok miatt de nekem jobban tetszik a nem vagy éppen csak festett női haj. Ez genetika ha valaki nem tud elfogadni ezzel együtt akkor jobb ha megy a levesbe. Ez olyan mint a magasság, azon sem lehet változtatni, na jó Messi esetében ugye megtették de az más. Röviden és tömören ne hagyd magad zavartatni, ha meg néznek, nézzenek azér van a szemük.:)
6/12 anonim válasza:
Genetikai adottság ki hány évesen kezd őszülni. Nem kell kétségbeesni ha 1-2 ősz hajszál bármelyik életkorban előfordulhat akár 18 évesen is.
Ha téged zavar, akkor fesd/színezd be, de ne ez legyen az etalon.
8/12 anonim válasza:
Nőként írom, hogy rém igénytelen az őszülő haj nőknél, a lenövés meg maga az igénytelenség.
10/12 anonim válasza:
21 éves korára mindenkinek van legalább 1 ősz hajszála, ez teljesen normális. Én 18 évesen is találtam, sőt, néha még kisgyerekek fején is lehet találni :-)
Amúgy egyáltalán nem gáz, engem a legkevésbé sem zavar ez egy nőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!