Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire zavaró ha egy lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavaró ha egy lány sok helyen szeplős?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom hogy egy helyen van sok szeplőm, hanem több helyen van viszonylag kevesebb. Az orromon, arcomon, vállamon, a dekoltázsomnál, illetve a belső combomon van.

Én személy szerint utálom őket, mindig próbálom az olyan helyeket eltakarni ahol látszik. Most viszont nyár van, és szeretek strandra, tengerpartra,

napozni járni, így eléggé feszélyez, főleg hogy az arcomat sem szívesen sminkelem a strandra. Nem is az a könnyen lebarnuló bőröm van, hanem eléggé fehér. Ehhez meg még jön a vörös hajam. Szóval ezek eléggé kiemelik a szeplőimet.

Pasik, titeket taszít ha egy lány szeplős? Csajok is írhatnak ha van saját tapasztalatuk a témában.

2019. aug. 2. 15:57
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nagyon szexi. Legalábbis nekem ez a gyengém, lehet azért mert "egzotikusabb", nem annyira gyakori. Szóval szeresd a tested.
2019. aug. 2. 16:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Imádom a kis szeplős lányokat. :)

A hajad vörös, az is izgi.

A nuniszőröd is vörös? (Nem trollkodásbol kérdezem, de az olyan különleges.) :)

2019. aug. 2. 16:02
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Nevetséges!
2019. aug. 2. 16:04
 4/7 anonim ***** válasza:
60%

Pontos arányszámok nélkül csak úgy körülbelül. A férfiak 10%-át talán zavarja, 10%-a kimondottan kedveli, izgatja, 80%-ának meg nem számít vörös, fekete, szőke, többet számít a mosolya, kisugárzása, alakja, személyisége.

Ha strandra szeretne menni, akkor tegye, akkor is ha nincs megelégedve az alakjával, a strand mindenkié nem csak a topmodelleké (világos bőrre használjon viszont naptejet).

2019. aug. 2. 17:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszenek a szeplős lányok :)
2019. aug. 2. 17:38
 6/7 anonim ***** válasza:

Semmi kifogásom ellene, ha egy lány/nő már nem szeplőtelen :-)

De nem zavar. Sőt! Vörös hajjal párosítva, kifejezetten szexinek találom! :-) Szívesen felfedezném mindet! ;-)

2019. aug. 2. 17:39
 7/7 Noren1989 ***** válasza:

Figyi...szerintem semmi kivetnivaló nincs benne. Kivéve, ha Bettinek hivnak és Debrecenben laksz..ma csúnyàn lekoptatott egy ilyen paraméterekkel bíró leànyzó. Szeplős, barnàsvörös haj...hàt igazàndiból a képei miatt irtam rà. Nyugi, ahogy fentebb írtàk 10-80-10 az aràny, csak a középső 80at a személyiséged sem érdekli.

Nem kell aggódnod emiatt, max rendszeres bőrgyógyàszati szűrést javaslok!

2019. aug. 2. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!