Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak ennyire zavaró nektek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak ennyire zavaró nektek a narancsbőrös női comb?

Figyelt kérdés
Szoknyában járok nyáron,nadrágban kéne inkább? Tegnap hallottam,ahogy az abc előtt beszélték pár férfi,hogy milyen jó nő,de nézd csak milyen narancsbőrös a lába! Ez nagyon kiábrándító számotokra? Akinek nem tökéletes sima a lába az inkább ne vegyen fel rövid ruhát?
2019. aug. 3. 01:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
75%
Attól függ mennyire.
2019. aug. 3. 01:17
 2/19 anonim ***** válasza:
81%

Elarulom a nok tobbsegenek narancsboros a combja. Meg annak is aki vekony. Hogy miert? A hulladek kajaktol amiket esznek az emberek. Kulcs a normalis etkezes es edzes hidratalas es hidd el h klasszisokkal jobb lesz ahelyzet;) ja es nadragban rosszabb latvany. Mert feszul a bor jobban. A szoknya jo valasztas.

Amugy meg kit erdekel h par random faszi mit mondott rolad? Ha valaki ennyire sekelyes azzal inkabb ne is akarj foglalkozni. Halld meg inkabb azt h azt mondtak milyen jo no vagy;) valoszinuleg tudtak h labdaba se rughatnanak nalad. Akkor szokott menni a nyalcsorgatas. Micsoda Ferfiak:DD

2019. aug. 3. 01:21
 3/19 anonim ***** válasza:
64%
Nekem semennyire..
2019. aug. 3. 01:28
 4/19 anonim ***** válasza:
31%

Nem szép. De hát ha olyan akkor olyan.

Pontozz le. XD

2019. aug. 3. 01:29
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Én vékony vagyok és sportolok is heti 2x, mégis ha összeszorítom a bőrt, akkor narancsosodik. Elmondom neked, hogy a pasik többsége nem figyeli ezt. Mikor mondtam a páromnak, hogy zavar a narancsbőröm, akkor megkérdezte, hogy a micsodám? kb fel se tűnt neki, hogy van, pedig mikor megmarkolja a fenekemet, combomat és gyűrödik ott a bőr, akkor azért eléggé látni.

Aki szeret, azt nem fogja érdekelni, hidd el, a random csávókat meg tojd le.

22/lány

2019. aug. 3. 02:18
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Így sajnos látatlanban nem tudok nagyon véleményt mondani,de azt tudnod kell hogy minden ember különböző ezért van akit nem zavar és van olyat akit igen, engem ez egyáltalán nem zavar.

21F

2019. aug. 3. 02:21
 7/19 anonim ***** válasza:
67%
Mennyire? Kép?
2019. aug. 3. 03:37
 8/19 anonim ***** válasza:
29%

Ha nagyon olyan akkor taszító!

Nem egy nőn megfigyeltem, undorító volt némelyiken. De azért vannak szép sima combok is, a másik amit az ember megnéz az arc utána, a combok egy nőnél

2019. aug. 3. 05:56
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
Lehet ellene tenni? Igen. Tesz ellene az illető? Nem? Akkor ez az igénytelenség kategória. Még én hunyjak szemet ahelyett hogy felemelné azt a narancsbőr elleni krémet?
2019. aug. 3. 06:03
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon érdekel, a narancsbőrtől ugyanúgy falok egy női combot :)
2019. aug. 3. 07:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!