Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ennyire zavaró nektek a narancsbőrös női comb?
"Tegnap hallottam,ahogy az abc előtt beszélték pár férfi,hogy milyen jó nő,de nézd csak milyen narancsbőrös a lába!"
Persze, persze, mert a férfiak aztán pont ilyenekről és így beszélnek.
a husisabb alkat tetszik enyhe narancsbőrrel
viszont vékony lányon furán áll és a nagyon erős narancsbőr már zavaró
Próbálok odafigyelni az étkezésre,finomított cukrot egyáltalán nem eszek,próbálok sok fehérjét enni,igaz gyümölcsöt is sokat eszek,még aerobikozom,használok feszesítő krémet,de semmi változást nem tapasztalok.mégis van narancsbőrom.
Mit csináljak ,hogy eltüntessem?
Pasija válogatja!
Engem pl egyáltalán nem zavar! De én már nem is vagyok tini!
Kétféle “narancsbőr” van
Az első szimpla genetika, akár vékony, fiatal lánynak is lehet, bizonyos kor felett meg már az a ritka, ha nincs.
Nincs vele semmi gond, nem tud mit csinálni vele, legtöbbször észre sem veszem, inkább a nőt zavarja.
A másik mikor alaposan el van hízva, és a combra rakodott zsírpárnákat, hurkákat szépíti narancsbőr megnevezéssel. Ez azért nem túl esztétikus, köszi, de nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!