13 éves lány vagyok.165 cm, és 60-62 kg. között
ingadozom. Normális ez a súly?
Figyelt kérdés
Sosem voltam egy pálcika alkat, most sem vagyok az. De nem tartom magam kifejezetten kövérnek sem. Csak pont annyira, hogy ez zavarjon. A hasamnál, de főleg a combomnál vagyok elhízva. Nagyon zavarnak a combjaim, mert összeérnek, ami nekem nem is lenne gond ha egy nadrágos ember lennék, de többször hordok ruhát vagy szoknyát. És ott viszont már eléggé zavar. Ami már ennél is jobban fáraszt, az az,hogy fogalmam sincs miért vagyok 62 kiló. Az orvos is monda, hogy nem nézett annyinak. Az osztályban vannak sokkal ducibb lányok is nálam, de ők mind egy tízessel kevesebbek. Miért van ez? Vagy ez normális?
Szia ezt egy fejnelkuli képel könyebb lenne megmondani
2018. máj. 5. 10:31
2/9 anonim válasza:
Szia ahogy az előző mondta egy fejnelkuli képel tényleg könyebb lenne megmondani
2018. máj. 5. 10:34
3/9 anonim válasza:
Kèp nincs rólad?
2018. máj. 5. 11:07
4/9 anonim válasza:
A többiek úgy értik,hogy csak a képről kell levágni a fejed,igazából nem. :-D
2018. máj. 5. 11:22
5/9 anonim válasza:
Picit több a súlyod, de pánikra nincs ok.
A zsír-izom arány is lehet az oka, ha kevesebbnek látszol, vagy az, hogy egyenletesen oszlik el a súly, és nem csak a hasad nagy.
A legjobb erre az, ha elkezdesz mozogni. Én az egészségem miatt kezdtem futni, de nekem is összérték a combjaim. Három hónap alatt láthatóan fogytam pár kilót, és a combomról is ment le annyi, hogy nem ér már össze. De ez sok nőnél alkati kérdés: az egyik nem +10 kilóval is meg tud fordulni egy kamion köztük, a másik meg már csak csont, bőr, és sonka. :)
2018. máj. 5. 11:26
6/9 anonim válasza:
En 20 eves vagyok 165 centi vagyok es 56kg. Atlagos testalkatom van. Vekony vagyok de en igy is inkabb " kerekdedebb" fele hajlok. Az orvosom szerint fogyhatnek is kb 4-5kgt. Pedig vekony vagyok. szoval ja..kep kene. Mert mindenki mas alkat. Es mas a csontozata is. A cm/kg az nem minden. Van olyan ember aki 160cm es 48kg ami nagyon vekony de valaki ugyan ezzel a testsullyal es magasaggal pont jo.
L
2018. máj. 5. 11:31
7/9 anonim válasza:
Ezek szerint rajtad több az izom, ezért van nálad ducibb kevesebb kilóval. Te tudod, h mit mozogsz, mitől lehet. Szerintem tök normális a súlyod, ugyanilyen magas vagyok 73 kilóval és még én sem vagyok kövér.
2018. máj. 5. 11:38
8/9 A kérdező kommentje:
képet egyenlőre nem tudok küldeni, mert a telefonom 2 hétre el van kobozva, a laptopom kamerája meg szar. A sportolási lehetőségeim elég szűkkörűek, mert születésem óta erősen asztmatikus vagyok. Tesizni csak kímélően...Régen jártam akrobatikára, de ott is folyton rám jöttek a rohamok, meg aztán egy bokatörés is becsúszot... Úgyhogy azt is abba kellett hagynom
2018. máj. 5. 11:58
9/9 anonim válasza:
Ez ne allitson meg.En is asztmas voltam regebbben semmit se csinaltam(sajnos) de mostanra elmult. Ez csak egy kifogas.Ha akar valamit az ember fulladasig csinalja.Emlekszem amikor mar elegem volt,hogy egy metertol majdnem meghaltam direkt futottam tovabb es jobb lett.Fel a fejjel,kezdj el edzeni attol kevesbe lesz rohamod(sulyos edzes) egyebkent kicsit tenyleg kicsit(par kg) tobb mint az atlagos,DE ne legyel atlag:) kezdj el edzeni,hidd el jobban fogod erezni magad!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!