166 cm-hez sok a 48 kg?
Már bocs, de hülye vagy, nem pedig kövér.
Ne a többi anorexiás libához akarj hasonlítani.
166 centihez még a 48kg is kevés, bár kérdés, ebből mennyi az izom.
Az pedig a legnagyobb ostobaság, ha fél napig nem eszel.
Az éhezés egyenes út az evészavarokhoz ami pedig néha egyenes út a koporsóba :(
Felnőtt nőként pedig megsúgom neked, hogy a férfiak nem a gebe csontkollekciókat szeretik, hanem az egészséges női testet. Ha felnősz megérted :)
Nem sok, de persze nem a kilók számítanak, nézz magadra, látsz-e hájhurkákat (kétlem)... Mi lesz, ha majd 56 vagy több kiló leszel, bomba testtel, akkor is zavarni fog a súly? Csak mert a többiek egy szál spagettira hasonlítanak, neked nem kell fogynod.
Ha végképp nem tudod eldönteni, kérdezz meg megbízható embereket vagy mérj testzsírszázalékot, persze valami jó módszerrel.
Sok múlik az izomtömegen. Az világos, hogy eme zsenge korban sok izmot a fiúktól sem várunk, nemhogy a lányoktól, de a sportosabbak igenis jóval izmosabbak, miközben jobban néznek ki.
Édes istenem, komolyan felakasztom magam.
SOK????? Anorexiás vagy!!!!
Az IQ-d pedig a nullához konvergál, én amiatt aggódnék inkább!
Utolsó!
Az anorexiának és az IQ-nak semmi köze egymáshoz, attól még hogy valaki kissé kövérnek érzi magát, vagy esetleg anorexiás. Attól még nem lesz alacsony az IQ szintje. ;)
12 évesen én is csak 39 kiló voltam, majd ha elkezdesz nőiesedni, kialakul egy normális súly és forma is.
Most még kevésnek tűnhet, ha koplalsz kevés is marad, és nem lesz nőies alakod, ha megvonod magadtól a tápanyagokat.
1: Rá még a gyerek BMI vonatkozik!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!