Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen negativ kulso jegy ennyire eroteljesen befolyasolja a lanyok hozzaallasat?
Figyelt kérdés
az esetek donto tobbsegeben eleg konnyen megtalalom a nokkel a kozos hangot. Nem vagyok egy csajozogep, de ugy gondolom eleg gyakran van kolcsonos vibralas a levegoben, viszont amikor az ágyig eljutunk ott gyakorlatilag kivetel nelkul huvos tekintet fogad, es az erdeklodes az aktus utan, ha nem is mindig de szinte majdnem, teljesen elmulik irantam. Vekony a peniszem, ezzel tenyleg ennyire lehetetlenseg szexualisan azt nyujtani a lanyoknak amit szeretnenek?2021. jún. 28. 09:50
1/9 anonim válasza:
Nekem sem vastag a farkam (3,5cm), de eddig sosem volt rá panasz. Használni tudni kell és akkor a lányokat nem fogja érdekelni a méreted.
3/9 anonim válasza:
Elképzelhetető. Egy vékony nem fog úgy kitölteni, nekem nem lenne elég. Sokkal többet számít a vastagság, mint a hossz, persze az se mindegy.
4/9 A kérdező kommentje:
Sajnos én is ezt érzem, hogy legfőképp csak kalimpálok, nincs stabil útvonala a farkamnak. szomorú
2021. jún. 28. 11:19
6/9 A kérdező kommentje:
14 centiméter a kerülete, gyakorlatilag végig, egyenletes a keresztmetszet a hossz függvényében
2021. jún. 28. 11:22
7/9 anonim válasza:
Ha jól számolok, akk 4,4cm a vastagság. Ennek bőven elégnek kéne lennie. Az enyém kicsit vékonyabb, de eddig sosem volt semmilyen panasz rá. Sok lánnyal feküdtem már le, de sosem éreztem azt, hogy "kalimpálnék" bennük.
8/9 anonim válasza:
Szerintem biztos nem a vastagságával van a gond
9/9 Senior Séf válasza:
Ne a farkadra támaszkodjál, hanem az erogén zónák ismeretére és helyes használatára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!