Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesti lányok, könnyen ismerkedtek szexuális értelemben férfiakkal?
Figyelt kérdés
2022. jan. 11. 22:25
1/17 anonim válasza:
Nagyon nem. Azt hinnéd, hogy a fővárosban úszol a lehetőségekben, közben meg a pasik 90%-a még dugásra se jó, nem hogy másra. Elkeserítő
3/17 anonim válasza:
#1 esetleg ha nem lennenek ilyen oriasi elvarasok. Had tippeljek; sminkben uszo arc, heti 2 alkalom szorakozohely latogatas, es egyetlen celod az eletben a rovidtavu kielegulesek hajszolasa?
4/17 anonim válasza:
#3: Nagyon mellé lőttél:) talán ha nem a frusztráltsàg dominálná az agyacskád, kevesebb alkalommal égetnéd be magad és kicsit értelmesebbnek tűnnél. De ez csak egy kedves tipp tőlem
5/17 anonim válasza:
4 szerintem te legalább annyira frusztrált vagy mint a 3-as. Viszket a nuni mi? :D szedj elő egy vibrit és nyugodj le :)
6/17 anonim válasza:
#5: Köszi, erre nem is gondoltam. Megfogadom a tanácsod:)
7/17 anonim válasza:
hehe negyeske, eleg magasroptu kifejezesekkel dobalozol annak ellenere hogy nincs eleg ontudatod a realizaciohoz hogy epp projektalsz. megha melle is lottem, es valora valt az a pinduri esely hogy egy vonzo no a gyakorikerdeseken log, akkor is mindketten tudjuk hogy kettonk kozul ki a frusztralt valojaban
8/17 anonim válasza:
1: Így pontos:
Nagyon nem. Azt hinnéd, hogy a fővárosban úszol a lehetőségekben, közben meg a nők 99%-a még dugásra se jó, nem hogy másra. Elkeserítő
:))))))
F 31
9/17 anonim válasza:
#8: Lehet, de hetero a kategória, én csak a férfiakról tudok nyilatkozni. Nőkhöz szólt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!