Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sub fiúk. Ha egy pár mellett kéne harmadikként helyt állni, akkor is mindenkinek, minden körülmény között szót fogadnátok?
Figyelt kérdés
2022. jan. 11. 17:59
1/7 anonim válasza:
Én igen:)
Sőt a férfi is használhatna.
2/7 anonim válasza:
Az a pártól is függ, de alapvetően igen.
5/7 anonim válasza:
Én nem szub fiú vagyok, hanem switch nő, de olyan nincs, hogy "mindig minden körülmények között". Pár mellett is van menekülőszó, és olyat nem kell csinálni, amit nem akarsz.
6/7 anonim válasza:
Nyilván nem minden körülmény között, de élveznék egy ilyen felállást.
7/7 anonim válasza:
Nem vagyok kifejezetten sub, de volt h harmasnal mikozben a lanyt dugtam, hirtelen a csavo odaraktam elem es bekaptam neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!