Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Palik! Ha a nő komolyat akar, akkor semmilyen körülmények közt ne adja oda magát a felindulás hevében?
első randin is szexeltem már és mégis 2 éves kapcsolat lett belőle
volt olyan akivel 8 hónap alatt nem volt szex (minden téren éretlen volt), na ilyen többet ne kellene
nekem komoly olyannal lehet elképzelhető akivel azonosak a vágyaink, terveink, passzolunk egymáshoz...nem a szex miatt nyer, vagy veszít a csaj
Alapvetően nem ezen múlik, DE! egy normálisabb pasinál ezzel el is ronthatod a dolgot. Akiket ismerek, azoknál ha a csaj gyorsan alájuk fekszik, akkor onnantól csak dugásra jók, mindegy milyen is a személyisége. De ez valahol logikus is. Én nőként is úgy vagyok vele, ha egy pasi hamar rám nyomul, onnantól elvágta magát, komolytalan számomra. De ahogy írták is, vannak más fajta emberek. Ezt neked kéne érezni, hogy milyen a kiszemelt férfi. Sokszor lehet látni, ha valaki értelmesebb, igényesebb.
A másik kérdésedre pedig: ha egy férfi hezitál, nem tudja mit akar tőled, akkor ott a jó megoldás, hogy lelépsz. Nem pedig győzködöd így vagy úgy. Komolyan az érdekel, hogy dugással elérheted-e hogy valaki akarjon?:D rég rossz, ha csak a jó szex miatt dönt úgy, hogy na jó mégis lehetne komoly veled. Ez tudod mit jelent?:) Hogy a pasi ingyen szexet akar és kisajátítani. Cserébe elszínleli a törődést. Lényeg hogy tuti pina legyél neki.
Ha azt akarod, hogy egy férfi komolyan vegyen, akkor ne játszd meg magad.
Ha olyan a helyzet, és te eljátszod a szűzlányt ő is játszani fog veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!