Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hirtelen felindulásból kipróbáltam olajjal az önkielégítést, és nagyon jó érzés volt, ti próbáltátok már? 30f
Étolaj??? Az nem a jó. 100% olívaolaj. Egy más az állaga, 2 jót is tesz a bőrnek, nem is kicsit.
Olívaolajjal, hogy ha finoman csinálod és ügyesen mozgatod a kezed, úgy értem mozgás közben is próbálod tartani ugyan azt a nyomást mindenhol, akkor tényleg majdnem olyan mint a punci. Ha őszinte vagyok, akkor még jobb is.
Ha nem volt barátnőm, akkor csináltam úgy. Ha volt lehetőségem, hogy megadjam a módját. Barátnő mellett az önkielégítés jelentősége is és nem csak a mennyisége szorul vissza, így nem foglalkozik ilyenekkel az ember.
Szerintem más síkosítót nem is feltétlen kell kipróbálnod. Az olívaolaj az egyik legjobb. Annyira nem "nyálkás" mint egyes síkosítók, amik így próbálnák meg jobban imitálni az érzetet, de szerintem nincs is rá szükség és mint mondtam azért arra szavaznék, mert egészséges is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!