Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
kinézett magának egy 19 éves kiscsaj és nem csinált belőle titkot, hogy engem akar.
én meg voltam akkor 26, szóval annyira nem vettem komolyan, de egyik este felhívtam és este 11kor átmentem egy szál virággal.
erre tangában nyitott ajtót...
és annyira nagyon szép formás teste volt, olyan édes illata, hogy hiába aludtak a szülei a másik szobában, sikítósra keféltem.
kérdeztem közben, hogy nem lesz baj, hogy hangos, de azt mondta, hogy nem érdekli most semmi, csak ne hagyjam abba.
vele volt a legjobb.
Megspórolom magamnak a felesleges írást.
Ugyanaz volt velem mint a #3 hozzászolóval. Annyi különbséggel, hogy másnap reggel mikor leléptem megittam egy kávét az apjával, anyjával...soha életemben nem fájt még annyira a megvető, undorodó tekintet ami sugárzott a szemükből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!