Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm ecettel keni be a melleit. Én meg nagyon ráizgulok emiatt. Gyakori vagy ritka fétis ez?
Figyelt kérdés
Babaarcú, kis törékeny lány. De hatalmas keblekkel.2022. jan. 11. 16:30
1/45 anonim válasza:
Mi van bro' ecetes lábszag helyett átmentél az ecetes mellekre? 😂 Következő fokozat, az ecetes koviubi lesz amire rágyógyulsz? 😂
2/45 anonim válasza:
És ezt még is miért csinálja?:D én maradok inkább a testápolónál.
3/45 anonim válasza:
Te meg kenegesd a faxodat kénsavval.
4/45 anonim válasza:
Ecsetet olvastam. Meg is akartam kérdezni, hogy értem én, hogy ecsettel, de mit ken vele rá?
Az ecetet nem tudom értelmezni...
5/45 A kérdező kommentje:
Ecetet ken rá.
2022. jan. 11. 18:49
7/45 A kérdező kommentje:
Amúgy utálom a savanyút. Ez az egyetlen dolog, amikor nem. Élő ecetes hús...
2022. jan. 11. 19:35
9/45 A kérdező kommentje:
Ez a durva. Meg én is szeretem.
2022. jan. 11. 21:36
10/45 anonim válasza:
Biztosan nem lessz gombás a melle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!