Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/23 anonim válasza:
a cuckold az egyik legfurabb, ezt mondom ugy hogy nekemis van egy kicsit. nem tudom megerteni miert lenne izgato, hogy en csak ulok es nezem ahogy valaki mas bassza a csajom. de megis izgatna:/ annyira nagyon ne pontozzatok le, tudom igyis hogy beteg vagyok
3/23 anonim válasza:
Azt akarta egy túlsúlyos nő, hogy élvezzek bele és utána nyaljam ki belőle. Nyilván az első talalkozasig se jutott a történet.
A másik elmebeteg pedig azt mondta, hogy nekem négykézláb kell lennem majd ő megfej.
Szerintem életemben nem tiltottam meg senkit sem ilyen gyorsan.
5/23 anonim válasza:
Hármas, pedig mindkettő elég izgalmasan hangzik
7/23 anonim válasza:
Scat fétis barátnőmnek🤦♂️ de hát ez is vele jár
8/23 anonim válasza:
Volt olyan időszak mikor a párom csak pénzért feküdt le velem. De akkor azt tettem vele amit akartam. Ez volt a fetish e, én még a pénzemért jól el bántam vele.
9/23 anonim válasza:
Idegen csicskàja szeretek lenni titokban... online utasítàsok mellett. Kedvencem a cum kontroll, volt hogy fizettem is hogy szolgàlhassak 30+ bi F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!