Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a méhecske-fétisről? Találkoztatok már vele?
Tehát amikor valaki ilyen ember-méh hibridekre izgul, van már a dolognak a Redditen subredditje is, a honeyfuckers. Sok ilyen fétises ember német, talán azért, mert kiskorukban látták a Németországban híres, Maja a Méhecske című rajzfilmet.
Ezen subredditen vannak ilyen képek, meg valós felvételek is, amiken méhek rázzák a potrohukat.
Sok embernek izgató az a méhekben, hogy a kaptár felett a Királynő uralkodik és minden dolgozó méh is nőivarú, kivéve a Heréket, akiknek egyetlen feladata megtermékenyíteni a királynőt. A kaptárban meleg van, biztonság, és teljes ellátás ételből stb. ez az anyai gondoskodásra emlékezteti őket.
A japánok is kiadtak olyan műpuncit, aminek "honeytrap" a neve, méhkaptárra emlékeztető hatszöges mintája van és a dobozán egy ember-méh anime csaj képe van.
Engem valamennyire izgat a dolog, emlékszem rá, hogy kiskoromban a Super Secret Squirrel mesében tetszett Queen Bea.
A németeknél híres a Maja a Méhecske, mivel német könyv.
De a rajzfilm japó
A Maja mitológia szerint egy Méhkirálynő teremtette az élővilágot, ő az anyaság és egyben a nőiesség és a szex istennője is. Talán a német meseíró innen vette a "Maja" nevet a méhecskének.
Közép-Amerikai indián és neolit-kori európai ásatásokból is előkerültek olyan aranyszobrocskák amik ember-méh nőket ábrázolnak szexis helyzetekben.
Egyiptomban azt mondják Kleopátra találta fel az első vibrátort: Egy fallosz alakú üveghengerbe méheket zárt és ahogy repdestek benne, rezegtették azt.
Szóval nem újkeletű dolog a méhek szexualitással való azonosítása.
Azt gondolom róla, hogy csak kitaláltad, mert nagyon unatkozol.
Nem találkoztam még vele.
És hogy ne unatkozz, egy kis zene füleidnek, igazi klasszikus:
https://www.youtube.com/watch?v=aYAJopwEYv8
Zzzzzzzzzzzzz!
Először néztem egy nagyot, aztán rájöttem hogy nekem is volt/van valami hasonló fantáziám (nem pont méhecske-ember hibriddel, de nagggyon hasonló) szóval kussolok :D
Maga a méhecske nem hoz lázba, egy ilyen hibrid inkább taszít.
Már a méhecske is izgató egyes férfiak számára?
Akkor értelmet nyer a mondás h "röptében a legyet is"
Elég kiábrándító.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!