Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fajfétisesek! Melyik faj a lexszexibb?
Figyelt kérdés
Fehér
Néger
Arab
Indiai
Zsidó
Cigány
Kurd
Török
Kínai
Japán
Koreai
2022. jan. 2. 19:09
1/14 anonim válasza:
A faj az hogy ember. Amit te felsoroltál, azok a rasszok. (Innen jön a rasszizmus, vágod?)
3/14 anonim válasza:
Ezek közül majdnem egyik sem egy faj, hanem etnikum, nemzetség. Amúgy minden fajból vannak gyönyörű emberek nekem. Igen még a büdös C típusúból is
4/14 anonim válasza:
Nagy fogalomzavarban szenvedsz...
5/14 anonim válasza:
A rassz az angol race szóból származik, ami fajt jelent, szóval rasszok = fajok. Ugyanúgy kétértelmű szó, mint pl. a toll. Ettől függetlenül a kérdésben felsoroltak még így se mind számítanak fajnak/rassznak.
Hogy a kérdésre válaszoljak, szerintem a fehérek között vannak a legszebb nők, de vannak nagyon szexi néger és ázsiai nők is.
7/14 anonim válasza:
Mindenki kötegszik, de maguk sem tudják a helyes választ…
#5.
Jól leírta, Őt meg lepontoztátok.
A kérdésre:
Mindenféle nő tetszett már, de a néger, kifejezetten minél sötétebb csajokért nagyon oda vagyok…
És a fekete göndör hajért.
Na most pedig le lehet pontozni az ízlésem miatt.
8/14 anonim válasza:
Török. Török pacekom miatt sok nő dicsér
9/14 Denta válasza:
Nekem a tündék, de haveroknak pl a törpök az ideálisak.
10/14 anonim válasza:
A japán a legfinomabb, de sajnos itthon nincs sik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!