Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiaknak bejön h egy lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknak bejön h egy lány nem hord melltartót?

Figyelt kérdés
Sokszor nincs rajtam, és megbámulnak a férfiak, a nők is viszont ők inkább olyan undorral. Bár nem értem miért zavarja őket.
2022. jan. 11. 14:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
37%
Igen, bejön. F 43
2022. jan. 17. 18:58
 22/24 anonim ***** válasza:
24%
Elég gáz mert az marha igénytelen 17l
2022. jan. 18. 19:18
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
C-s mellekkel be szoktam vállalni néha, ha tudom, hogy csak alapos bambulással lehet észrevenni. Mondjuk egy fekete nyári ruhában úgy, hogy a hajam is rálóg, elég nehéz (tapasztalat). De azért fontos megemlíteni, hogy itt a férfiak 90%-a (Ők fognak most lepontozni) azért írja, hogy "nem zavar" és "nekem bejön", mert Ők ebben élvezkednek és jobb, mint az otthoni matyizás. Ők fognak az utcán is tapló módon megbámulni, illetve a "haverjaiknak" mutogatni a hátad mögött. Bár őszintén nem értem, hogy miért kell mindenbe szexuális hátteret vinni. Én bár szeretek melltartó nélkül lenni, de nem engedhetem meg magamnak bárhol és bármikor, mert sajnos észrevehető. Sőt, sok helyen illetlenség, ha látszik (munkahely, iskola, óvoda, templom stb). Az is tény, hogy ezzel elfogadom, hogy valaki megbámuljon.. Épp ezért ritka alkalom.
2022. jan. 19. 08:38
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy nőben önbizalmat sugároz ha kicsi a melle és nem hord melltartót. Ebből nekem az szűrődik le, hogy nincs gondja a testével és van önbizalma.
2022. jan. 26. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!