Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő szub, az bejön a férfiaknak? Hogyan alakulhat ez ki? 22L
a dominánsaknak bejön
engem pl a DS ág izgat, de sokaknak ugye csak erotikus téren jön be, vagy csak az ágyban, engem azon túl is
tehát nem mindenkivel passzolnak az igények
F
Nekem nagyon bejön, mert erősen domináns vagyok.
Lehet okokat kutatni, elemezni, múltbeli dolgokat feltárni, de alapvetően vagy benned van a vágy, vagy nincs. És az is változó, milyen a mélysége.
Nem elemezgetni kell, megélni! (Nem ajánlat volt!)
F, 42, dom
Jellemzően az olyan férfiaknak jön be a szub nő igazán, akik szakmai életükben elnyomottak.
Sajnos a nőknél ez a vágy tök általános, nők kikövetelik a kemény bánásmódot, pedig ezt nyújtani nem kényelmes. Meg a mindennapokban a létért folyó versenyben sikeres férfi nem a nőjével akar keménykedni.
(A másik véglet a szakmailag szupersikeres, nagyhatalmú férfiak, nekik jellemzően az a perverziója, hogy a nőkkel ápoltatják le magukat keményen, mert őket a köznapokban senki sem tudja bántani, ezért az izgató nekik, ha bántják őket.)
Ha csak a szexben az bejön, de a való életben nem szeretem az egymás alá fölé rendeltséget.
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!