Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belemennétek kizárólag szex kapcsolatba roma sráccal?
Figyelt kérdés
Én nem vagyok roma lány. Csak normális válaszokat kérek. Az ilyen hülye hozzászólásokat, hogy kilopja alólam a lepedőt stb. most hanyagoljátok légyszi.2022. jan. 11. 13:14
13/20 anonim válasza:
12-es te magyar vagy vagy roma?
15/20 anonim válasza:
És hány éves vagy? Akkor te nem nagyon tudod, milyen következményei lehetnek ezeknek. De ha karod privátba elmagyarázom ezeket a dolgokat.
17/20 anonim válasza:
Cigánnyal ne kezdj! Nem fogod tudni levakarni magadról, s ha vissza utasítod agyon fog verni! Kerüld el azt a népséget!
18/20 anonim válasza:
Ugyan ezt írtam neki privátba.
19/20 anonim válasza:
Én belemennék akár csak egy éjszakásba csak hogy jól meg dugjon
20/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat 24 éves vagyok.
2022. jan. 13. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!