Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Belemennél egy ikerpárral...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennél egy ikerpárral hármas kapcsolatba (akár szex, akár több), ha mindketten vonzódnának hozzád és nekik nem lenne gond az osztozkodás?

Figyelt kérdés

2020. szept. 2. 02:31
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
74%
Én szerintem nem. :) Meg amúgy ha pl nem egyforma a személyiségük, vagy nem közel egyforma, akkor meg már végképp nem. :) Szerintem egy emberrel jó egy kapcsolat, úgy olyan bennsőséges , intim; akibe jó, ha szerelmes is az ember; de meg egyébként érdekesség képpen, minél kevesebben vannak a "csoportban", tehát úgy párban, annál higiénikusabb is talán. De amúgy addig okés, hogy úgy tudom, az ikrek dns-e megegyezik; de azon túl gondolom, tehát nem erre gondoltam; lehet ,hogy most hülyeséget írtam, de már késő/korán van, úgyhogy mindenki nézze el,kérem. De szerintem jó gondolatokat írtam. :)
2020. szept. 2. 02:39
 2/20 anonim ***** válasza:
33%
Természetesen, ez király lenne! Csak előnye van és semmi hátránya.
2020. szept. 2. 02:47
 3/20 anonim ***** válasza:
79%
Igen természetes. Ezen dolgozok már jó ideje. barátnőmnek van ikertestvére :)
2020. szept. 2. 04:06
 4/20 anonim ***** válasza:
11%
Hol vannak az ikrek?
2020. szept. 2. 04:55
 5/20 anonim ***** válasza:
68%
Szexkapcsiba igen!
2020. szept. 2. 05:45
 6/20 anonim ***** válasza:
74%
Yes
2020. szept. 2. 05:47
 7/20 anonim ***** válasza:
78%
Szexnél mindegy. Komoly kapcsolat viszont nem működik hármasban. Vannak olyen emberek, akiknek megengedi a kultúrájuk, vallásuk, de az nem feltétlenül a szerelemről szól. Izgalmas lenne, az biztos, de egy idő után úgyis egyiküket jobban megszeretnéd, a másik csak teher lenne. Átmenne féltékenykedésbe az egész. Ezt még szerintem egypetéjű ikerpárnál sem lehetne kivitelezni, hogy tökéletesen működjön. Nem ugyanolyanok, mindig van különbség, az a kis különbség vezetne majd rá arra, hogy jobban szeresd, mint a másikat. Meg amúgy is, a 3 az nem pár. Szexnél teljesen mindegy, ahogy írtam, ha naponta orgiáznál ugyanazokkal az emberekkel, attól az még érzelemmentesen megy. 2 emberbe egyszerre nem tudsz beleszeretni.
2020. szept. 2. 05:55
 8/20 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem nem. Alapból biszex fób vagyok. Lehet nem a legmegszokottabb dolog, de akkor is. Az, hogy a saját testvérével csinálja, még rosszabb.

Vagy ha nem nyúlnak egymáshoz, akkor is nagyon beteg.

2020. szept. 2. 06:15
 9/20 anonim ***** válasza:

igen

43/F

2020. szept. 2. 06:25
 10/20 anonim ***** válasza:

Igen

36F

2020. szept. 2. 06:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!