Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti belemennétek egy támogatós kapcsolatba? Ha a férfi csak nyalni akar, akkor jobban? Kort is írjatok!
Nekem mindig vannak ilyen bnőim. Most 3 éppen. De nem kapkodjuk el.
Én akár egy óráig is elnyalok egy lányt, persze pár perces cigiszünetekkel :-). Aztán én is megkapom a magamét.Utána megint én folytatom.
Nekem abszolút nem gond hogy utána becsúsztatok egy kis zsé-t a farzsebébe, vagy a táskájába. És persze, jól jön neki is a zsé, de nem lennénk együtt már egy éve, ha nem lenne atomjó mindkettőnknek. Ettől még nem k..va egy lány.
Az a k...va, aki bemegy egy lakásba és egymás után fogadja a pasikat.
Azok a nők pedig, akiknek van két-három őket pénzelő pasijuk, na ők az okosk...ák :-)
Nem tudom mit kötekedsz? :)
Rengeteg oka lehet, csak bele lehet gondolni. Pl valaki nő és csak szórakozni akar kicsit. Vagy idősebb férfi fiatal lányt akar. Vagy épp mozgássérült a pasi. De még lehet számtalan oka.
Ha vki szingli, akkor tényleg hülyeség fizezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!