Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet tényleg csak a férfiakna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet tényleg csak a férfiaknak számít a méret?

Figyelt kérdés

Itt is leginkább férfiak írják ki az ezzel kapcsolatos problémájukat, de tényleg egyre jobban úgy látom egy vékony kicsi pénisz is jó a nőknek, mondjuk logikus hiszen ujjal is lehet orgazmust okozni.

Nekem is 12 cm és eléggé vékonyka és meglepő hogy a mostani csinos párom is élvezi velem a szexet...

2022. jan. 10. 07:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
57%
Számít a csajoknak is, tucatnyian mondták már nekem.
2022. jan. 10. 10:50
 12/13 anonim ***** válasza:
75%

Igen. Többnyire csak a pasiknak.

Volt 12cm-el rendelkező barátom. (A vibrátorom 10 cm) Jó volt vele a szex. Később nagyobbakkal is volt dolgom.

Szerintem nem a méret a lényeg, hanem hogy kemény legyen és a férfi eltudja találni a megfelelő szöget és ritmust. No, meg hogy jól nyaljon.

Szerintem

2022. jan. 10. 12:32
 13/13 anonim ***** válasza:
49%

Számít a nőknek a méret, de nem feltétlen úgy, ahogy a 🌳sz méregetős férfiak értik. Ha túl kicsi, az nem jó, mert nem érzik. De ez ilyen 11-12 centi alatt. Szerintem nem sok olyan fiú/férfi van, akinek 11-12 alatr van. Ha túl nagy, akkor az fájdalmat okoz. Nem feltétlen lehet vadúlni, minden pózba óvatoskodni kell, hogy ne fájjon. Szóval, számít a méret. Ha túl kicsi, nem érzi, ha túl nagy, akkor fáj. Voltam már olyan nővel együtt, aki tipikusan "20 centi alatt, szóba se jöhet" típus. Nekem, kb 16-17 centi mereven es 4.5-5cm vastag. Semmi extra. Még is visítva élvezett..pedig közel nem 20 centi. Sok nő szerintem, már csak azért mondanak nagy méretet, hogy kiszűrjék a farokméregetős férfiakat, aztán elkerülik őket.

A technika fontosabb, mint a méret. Egy ujjal is, ki lehet elégíteni egy nőt, ha tudod mit és hogy kell csinálji. Egy ujj meg nincs 14 centi:)

24f

2022. jan. 10. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!