Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek. Ti miért mondjátok nekünk férfiaknak, hogy a méret nem számít? - beszélgettem már itt olyannal aki elmondta hogy igen is lényeges, és nem felszínes nő - mikor ti is képben vagytok, hogy de, azért csak - csak számít az is.
Bironyos merethatarokon velul tokmindegy
Pl a.20+ es.a 14- kozott mindezy
A nagy azert mert.faj a kicsieg nem erzem
Ennyi
Bar nyalassal napam lehet kompenzalni
Hagyjad már ezt a f#got! Honnan a f#ból tudod,hogy nekem pl mekkora méret lenne az "ideális". Ne őríts meg még én sem tudom. Mivel ninca tapasztalatom, de 18-19cm f#ok tuti nem nagy lenne már. De igen, bocsánat,hogy mikro picike méretű kis lógóra nem indulnék be adott esetben.
19/L
#4 egyik szavaddal ütöd a másikat! Ilyenkor inkább ne szólaljatok meg!
Utolsó, korrekt válsz!
Az a nő, akinek az intim mérete jócskán eltér az átlagostól (akár felfelé, akár lefelé), annak bizony számítani fog.
Neked is számítana, ha akkora lőcsöd lenne, hogy egy átlagos nőhöz vödörszámra kellene vinned a síkosítót, oszt még úgy is kínlódás lenne.
Némi (nem is kevés) eltérés bizony nem számít. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!