Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tudtok olyanról, hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok olyanról, hogy egy pr*stinak túl nagy lett volna a f*rok?

Figyelt kérdés

2017. júl. 18. 22:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
szerintem nagyon nem jellemző, náluk azért megszokott a nagy méret is, és persze a kicsi is!
2017. júl. 18. 22:25
 2/14 anonim ***** válasza:
98%

Azt tudom, hogy a kis méretet szeretik, vagy átlagost max 14-16 cm ... ennél nagyobb már problémás kezd lenni, hogyha a farokhoz egy elkorcsosult poszka pörsenéses csont-bőr halmaz társul. Vagy egy fosszagú izzadmányos hónaljú 180 kilós tompor, aki minden lökéssel fingik egy öblöset. Esetleg egy 80 éves bőrlebernyegekből álló II.Világháborút megjárt bácsi, akinek a pénisze egy összeszikkadt Nádudvari bajor minikolbászra emlékeztet, és úgy kell egy viagrából épített kis állványzattal körbeépíteni, hogy betudjon hatolni a muffba...

Kis méret, gyors ejakuláció, nem izgatod, nem nyalod borostásan, mert felkaristolja az érzékeny kopasz naponta 3-4x-er foszlott TESCO-s akciós karajjá qúrt punciját. Ez a jó vendég ismérve.

2017. júl. 18. 22:55
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Attól függ, mit akarsz csinálni, de szinte az összes prosti anált pl. eleve csak kicsi/átlagos mérettel vállal.
2017. júl. 19. 13:48
 4/14 anonim ***** válasza:
2# xdddd
2017. aug. 1. 04:07
 5/14 anonim válasza:

Attól függ,hogy hosszúságra vagy szélességre nagy. A hosszúság ugye adott a nőben is, függetlenül attól,hogy hivatásos e vagy sem. Szélesség meg az idő függvényében változik. Nem ugyanúgy tágul mindenki, és aki pl végez intim tornát, az belül is jobban tud szorítani... Na persze bizonyos számú aktuson túl, és bizonyos kereteken túl már teljesen mindegy,mekkora...

Ha nagyon hosszú, vagy neki rövid, akkor fájhat a méhszájnál. Az nagyon kellemetlen.

Tehát igen,lehet ilyen!

#2 utolsó soraiban nagy igazság van😊😁

2017. aug. 3. 18:08
 6/14 anonim ***** válasza:
2-es 😂😂
2017. aug. 10. 16:29
 7/14 Béla. A Király. ***** válasza:
Nekem 24 cm-es (privátban bárkinek képpel igazolom), és egyszer volt egy prosti, aki azt mondta hogy ezzel ő nem hajlandó...
2017. dec. 5. 23:06
 8/14 anonim ***** válasza:
Havas Henrik könyv ;)
2017. dec. 5. 23:12
 9/14 anonim ***** válasza:
nekem egyszer mesélte egy, hogy volt vendége, akinek tényleg akkora volt, mint egy lónak, őt nem vállalta, csak orálra.
2017. dec. 5. 23:13
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem csak kb. 16.x cm, de nekem rendszeresen mondják hogy ez nem mehet popsiba mert túl nagy, meg sok mélytorkozni sem akarja, pedig az adatlapján szerepel...

De lehet csak meg akarják úszni.

Mondjuk volt olyan csaj aki az adatlapján is írtam, hogy 15 cm-nél nagyobb mérettel rendelkező ne látogassa, na neki el is hiszem hogy (neki) nagy a méretem, hiszen ezzel a szöveggel csak elesik egy csomó vendegtől, ha nem lenne igaz nem írná oda.

2017. dec. 6. 01:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!