Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek van alapja nálunk férfiaknál ennek a pénisz méret mizériának? Tényleg ilyen sokat számít nektek a mérete? Mert igazából mi csak nektek akarunk megfelelni miattatok szeretnénk esetleg nagyobbat vastagabbat
Pedig van alapja, én sokkal jobban élvezem egy 17-essel, mint egy 13-assal.
N
Nem nincs alapja. Ahelyett hogy a farok méregetéssel foglalkoznátok és azzal hogy jaj de jó lenne pár centi plusz, inkább a nővel kéne foglalkozni, figyelmesnek lenni, kiismerni a testét, az erogén zónáit, rá gyúrni hogy ne egy perc alatt élvezzetek el, felizgatni előjáték alatt, megtanulni hogy kell kielégíteni stb.
Nyilván vannak olyan esetek amikor két ember nem passzol egymáshoz mert a nőnek mondjuk túl rövid a hüvelye, a férfinak meg túl nagy, vagy fordítva de ezek nem túl gyakoriak.
Már milliószor elmondtuk millióan itt az oldalon.
De nem figyeltek. Minek mondanánk el még egyszer?
Nah… jó.
Ha egy nőt ki lehet elégíteni egyetlen ujjal, akkor miért gondoljátok, hogy csak a villanyoszlop méretű farokkal vagyunk elégedettek? Hm?
Hiába foglalkoznak vele, az úgyse lesz nagyobb, azzal kell beérni ami van.
" miattatok szeretnénk esetleg nagyobbat vastagabbat ".
Ne görcsölj rajta mert nem fog megnőni.
Ami van azt kell tudomásul venni.
Egy pár nőt persze érdekel a nagyobb is, de a legtöbb nőt nem.
Ezzel depressziós leszel és még fel se áll majd amikor kellene.
Valami valóságalapja van, de nem akkora, amekkorát csináltok belőle. Egy 6 centis farokkal mit kezdjen az ember? És a 25-tel? Az egyiket nem érezni, a másik meg fáj. De azon tényleg felesleges rugózni, ha valakinek 12 másiknak meg 18. Egyformán jó az.
Nem kérek privátot, nem válaszolok.
Lehet te meg néhány féleszü méregetitek,de azért ne általánosîtsunk!Nem minden ferfinek a mániája a farka mérete!
Normális merétem van és kvára nem erdekel,hogy fél milit nött e tegnap óta,vagy a szomszéd Janié mekkora lehet az enyémhez képest.
A nök amióta elkezdtem (csajozni,kb 30 éve)egyetlen egyszer sem emlîtettek meretbeli gondokat.Annál inkább beszélnek unalmas,òtlettelen szexröl,arról hogy a partnereik nem figyelnek rájuk.
Inkább azon legyél,hogy szenvedélyes,technikás és figyelmes legyél a szexben!
Nincs nagy tapasztalatom, de a hossz olyan szempontból lényeges, hogy könnyebb legyen bármilyen pózban csinálni. Egy rövid farokkal valami lehetetlen, kicsúszik, berakni is nehézkes. Szenvedés az egész.
A vastag farok lényegét meg gondolom nem kell mondanom… Én a vastag farkat szeretem, mert nagyon érzem, könnyebben elélvezek és brutálisan izgató a látványa, illetve az szeretem megfogni, leszopni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!