Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok szerintetek van alapja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok szerintetek van alapja nálunk férfiaknál ennek a pénisz méret mizériának? Tényleg ilyen sokat számít nektek a mérete? Mert igazából mi csak nektek akarunk megfelelni miattatok szeretnénk esetleg nagyobbat vastagabbat

Figyelt kérdés
de valamiért az alakult ki bennünk az idők során hogy a nőknek igenis a minél nagyobb minél vastagabb méret kell. Igazából én úgy gondolom hogy olyan nagy szórás nem is lehet biztos van akinek kisebb és akinek nagyobb de azthiszem 10ből olyan 7 férfinak nagyjából hasonló a mérete. Ti mit gondoltok erről?
2021. aug. 6. 13:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
30%
Én csak azt nem értem, hogy akinek mikropénisze van, az mit kezdjen ezzel az infóval? Nem segít rajta, ha mindenki 12 centinél húzza meg a határt.
2021. aug. 6. 14:10
 12/23 anonim ***** válasza:
74%

Azért az is félrevezető,mikor az ujjal való kielégítéssel példálóznak. Értem ezt úgy,hogy a farkadat nem tudod úgy mozgatni,meghajlítani,mint az ujjad.

Ettől független ha mondjuk 13 cm hosszúságot megüt,az sok nőnek megfelel. Inkább a vastagság a fontos. Egy ceruza vékonyságú,de 20cm-es farok pont olyan haszontalan,mint egy 5cm-es.

2021. aug. 6. 14:10
 13/23 anonim ***** válasza:
94%
11 Nyilván semmit nem tud vele kezdeni,fogadja el. Ugyanúgy,mint ahogy a vaknak született emberek is beletörődnek a sorsukba.
2021. aug. 6. 14:11
 14/23 anonim ***** válasza:
90%

11#

Semmit.De ugye világos,hogy itt nem extrem kis farkùak kerregnek ezen,hanem 99% olyanok akiknek nem 15 cm vagy több a farkuk!!Mert azt hiszik,hogyha 18 cm löcsük lenne,akkor tolonganának a nök.

Sajnos nem fognak!

2021. aug. 6. 15:14
 15/23 anonim ***** válasza:
88%

14#

Nő vagyok, most komoly hogy te a 18 centit már lőcsnek tartod? 😄😄😄

2021. aug. 6. 16:03
 16/23 anonim ***** válasza:
91%

15#

Kedves hölgyem.Ebböl is látszik hogy ez engem nem érdekel.Lehet hogy ön szakértöje ennek,es vannak konkrét megfogalmazásai is.En Nem tudom kinek mi a löcs,vagy mettöl az.

Hogy korrigáljam,z ätlagostól eltérö ,maradjunk annyiban.

A lényeg nem ez,hanem az ,hogy micropötse nem sok embernek van.Hanem van átlagosból sok.A legtöbb.Márpedig ha az átlagosból elég a hossz az átlagnöknek,amiböl megintcsak a legtöbb van,(a törpéket és 2 meter felettieket ne hozzuk már be )akkor nincs miröl értekezni szerintem.

2021. aug. 6. 18:02
 17/23 anonim ***** válasza:
60%
Ugyanaz mint nálatok a lányok mellmérete. Minél nagyobb annál jobb. Ti is jobban szeretitek azt, nem?
2021. aug. 6. 19:40
 18/23 anonim ***** válasza:
79%
Igen, van alapja. Azt nem értem, hogy erről miért kell hazudni. Egy 3 centi vastag, 12 centis nem kielégítő egyszerűen, a nyalás stb meg jó, csak akkor is hiányzik egy jó méret. Szerelmes meg azután leszek, ha a személyisége, és a szex is jó. Ha egyik nem jó, a másik se lesz az. Nem kell giga nagy, ne legyen 15 centi alatt, de 20 körül meg már sok. De az igaz, hogy a méret önmagában kevés a jó szexhez.
2021. aug. 6. 20:31
 19/23 anonim ***** válasza:
4%

18=#Ja, a melle meg ne legyen félkiló alatt.

Neked sincs sok eszed az már biztos. Mondjuk elhiszem hogy centivel mész az első intim estére és ha 13 centi vagy 14,5 akkor azt mondod;Oppá!! Mosttól nem járunk!! Szakítottam!!

2021. aug. 7. 00:58
 20/23 anonim ***** válasza:
60%
Nem fontos a méret, de azért nök szerint 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag az ideális. Szóval senki ne aggódjon, akinek ekkora.
2021. aug. 7. 10:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!