Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek van alapja nálunk férfiaknál ennek a pénisz méret mizériának? Tényleg ilyen sokat számít nektek a mérete? Mert igazából mi csak nektek akarunk megfelelni miattatok szeretnénk esetleg nagyobbat vastagabbat
Azért az is félrevezető,mikor az ujjal való kielégítéssel példálóznak. Értem ezt úgy,hogy a farkadat nem tudod úgy mozgatni,meghajlítani,mint az ujjad.
Ettől független ha mondjuk 13 cm hosszúságot megüt,az sok nőnek megfelel. Inkább a vastagság a fontos. Egy ceruza vékonyságú,de 20cm-es farok pont olyan haszontalan,mint egy 5cm-es.
11#
Semmit.De ugye világos,hogy itt nem extrem kis farkùak kerregnek ezen,hanem 99% olyanok akiknek nem 15 cm vagy több a farkuk!!Mert azt hiszik,hogyha 18 cm löcsük lenne,akkor tolonganának a nök.
Sajnos nem fognak!
14#
Nő vagyok, most komoly hogy te a 18 centit már lőcsnek tartod? 😄😄😄
15#
Kedves hölgyem.Ebböl is látszik hogy ez engem nem érdekel.Lehet hogy ön szakértöje ennek,es vannak konkrét megfogalmazásai is.En Nem tudom kinek mi a löcs,vagy mettöl az.
Hogy korrigáljam,z ätlagostól eltérö ,maradjunk annyiban.
A lényeg nem ez,hanem az ,hogy micropötse nem sok embernek van.Hanem van átlagosból sok.A legtöbb.Márpedig ha az átlagosból elég a hossz az átlagnöknek,amiböl megintcsak a legtöbb van,(a törpéket és 2 meter felettieket ne hozzuk már be )akkor nincs miröl értekezni szerintem.
18=#Ja, a melle meg ne legyen félkiló alatt.
Neked sincs sok eszed az már biztos. Mondjuk elhiszem hogy centivel mész az első intim estére és ha 13 centi vagy 14,5 akkor azt mondod;Oppá!! Mosttól nem járunk!! Szakítottam!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!