Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, az komolytalanná tesz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az komolytalanná tesz egy srácot a ti szemetekben, ha imádja a prosztatamasszázs nyújtotta élvezetet?

Figyelt kérdés

2022. jan. 8. 20:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem létezik olyan, hogy nőies póz :D

Pláne ez egy heteró kapcsolat amiben ő a férfi és egy nő csinálja neki, edukáld magad mielőtt butaságokat beszélsz.

2022. jan. 8. 23:00
 12/22 anonim ***** válasza:
61%
Nem is arról van szó, hogy komolytalanná, egyszerűen engem ez a téma nem izgat, taszít, nem csinálnám. És a szex olyan dolog, amiben semmit se szabad erőltetni. Így nem lennék együtt olyan férfival, aki erre vágyik (sose találkoztam egyébként ilyennel).
2022. jan. 8. 23:06
 13/22 anonim ***** válasza:
16%
#9, nőies dolog, hogy egy férfi lyukába dugják. Aha... Fura.
2022. jan. 8. 23:17
 14/22 anonim ***** válasza:
12%
Nem a 9es vagyok, de valahol igaza van. Teljesen férfiatlan, megalázó dolog, ha egy pasi pucsít egy nőnek. Nyilván ezen az oldalon az a gáz, ha nem vagy oda minden szélsőséges dologért. Én sose dugnék férfit, elképzelhetetlen, hogy egy ujjal is az ánuszához érjek. Nem kell megmagyarázni, hogy ez mennyire alap és normális, világ életemben heteró férfiakkal szexeltem, ez teljesen tabu terület. Ha valaki élvezi, hát csinálja.
2022. jan. 8. 23:33
 15/22 anonim ***** válasza:
6%
#11 miért ne létezne nőies póz okoska? ugyanattól nőies egy póz, amitől minden más ami nőies, mert nők szokták csinálni. és az, hogy felhúzott lábbal beléhatolnak ez női szerep és pont.
2022. jan. 8. 23:34
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Inkább izgi. Én szeretem csinálni a pasimnak. Még többet is. 25L
2022. jan. 8. 23:58
 17/22 anonim ***** válasza:
81%

Akkor a pasi ne nyalja ki a nőt mert a leszbikusok is ezt csinálják, ja és még csókolózni se szabad mert ők is szoktak :D

Jézusom mennyi retardált van

2022. jan. 9. 00:23
 18/22 anonim ***** válasza:
25%
#17 figy logika nem nagyon megy azt látom. most abból, hogy vannak leszbikusok és ők is csókolóznak jutsz arra a következtetésre, hogy nem léteznek nőies pózok? mi vaan?
2022. jan. 9. 00:31
 19/22 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Éppen fordítva. Az teszi komollyá, a kapcsolatot, vagy a házasságot két fél között. Ez a bizzalom, el- és befogadás, hogy ezt megengedi nekem, és velem élvezi. Nem összekeverendő a homos dolgokkal, mert ezen az alapon ha a férfi a nő popsijába hatol akkor az már homo? Ugye hogy nem. Az már ok, ha férfi csinálja, és csak és kizárólag férfival hajlandó szeretkezni, azt nem az ellenkező neművel, egy nővel teszi. Tehát eléggé szűk a határ, de egyértelműen meghatározható, hogy mit és milyen kategóriába sorolunk.
2022. jan. 9. 07:08
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

18-as, nem, látom a szövegértés nem volt az erősséged suliban.

Ezeket azert írtam mert valaki szerint ezt csak a melegek művelik és erre reagáltam azzal, hogy akkor ezeket sem szabad csinálni mert ezeket a dolgokat is csinálják a melegek is.

Juj mintha az egyik fogyatékos szomszédnak magyaráznék kajak az a feeling 😃

2022. jan. 9. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!