Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, attól még férfi maradna a srác a szemetekben, ha szex során azt is kérné, hogy az ujjazzátok is őt, illetve anal pluggal is kényeztessétek, de mást ilyen téren nem?
Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 17:27
3/12 anonim válasza:
Nekem sem. Semmit nem tennékaz ánuszával, és ő se az enyémmel.
5/12 anonim válasza:
Persze, izgi lenne:) elvileg nagyon nagyot lehet így élvezni. Ha maga a pasi nem feminin típus és domináns az ágyban, akkor ez semmit se von le nálam. Tetszik, ha egy férfi nyitott, mert én is szeretek kirpóbálni nem átlagos dolgokat.
6/12 anonim válasza:
Persze. A prosztata rengeteg felfedezetlen öröm forrása..
8/12 anonim válasza:
Himnemü maradna természetesen, csak arra kérném meg, hogy ezentul kizárolag mással foglalkozzon, de velem NE!
9/12 anonim válasza:
Férfi sggbe is csak itt divat turkálni, és ha valaki ezért nem rajong, azt kapásból le kell pontozni. Hetero férfiakkal voltam mindig együtt, ez tabu terület.
10/12 anonim válasza:
Ezt sosem értettem.
Férfi férfitől várja = homoszexuális,
férfi nőtől várja = heteroszexuális.
Akkor a férfi nem nyalhatja a nőnek azt a bizonyos testrészét, mert az meg "fúúj, leszbis!"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!