Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit szólnátok, ha a férjetek azzal állna elő, hogy ki akarja próbálni a prosztatamasszázst?
Figyelt kérdés
És kérné, hogy vibrivel csináljátok?2021. dec. 27. 14:50
3/9 A kérdező kommentje:
Nem néznétek emiatt homárnak?
Amúgy nem vagyok homár, de már annyit olvasom ezt a témát, hogy emiatt gondoltam rá, hogy ki kellene próbálni, bár valamilyen szinten idegen a gondolat, hogy a seggemben legyen valami.
Remélem jó lesz.
2021. dec. 27. 14:55
4/9 anonim válasza:
Nem csinálnám, de nem állna elő vele, mert az ilyesmi tabu neki. Csak itt nagy divat fenékbe matatni, a férfiak ezt a valóságban nem igazán igénylik.
5/9 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van és ha nem olvasnék ennyit a neten, engem se érdekelne.
2021. dec. 27. 14:59
6/9 anonim válasza:
Ha ilyen izgatna keresnék hirdetőt aki masszázs ilyen formáját is vállal
7/9 anonim válasza:
Nem csinálnám meg,mondjuk a páromnak tabu meg nem is igényli.
8/9 anonim válasza:
Az en koreimben eleg elterjedt a prosztatamasszazs. Sot nem egy 40 feletti pasirol tudok akiknek az urulogus irta elo havi 1x.
9/9 anonim válasza:
Abban nem vagyok biztos hogy csinálnám neki, de magának csinálhatja nyugodtan, nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!