Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nektek mi az optimális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek mi az optimális pénisz méret amit már nem éreztek kicsinek? Mert sok kérdést láttam hogy 13 már jó de őszintén az enyém 15 de én még ezt is kicsinek gondolom😅

Figyelt kérdés
2022. jan. 6. 16:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%
😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣😅😅😅😄😄😄😄😄
2022. jan. 6. 19:07
 12/20 anonim ***** válasza:
25%
Agyvérzésem van ettől a dumától, hogy az átlagos hüvely 7-10 centi. Igen, NYUGALMI állapotában, de szexuális izgalom hatására a létszerese is lehet. Ez olyan, mintha egy vérpéniszre azt mondanám, hogy dehát csak 9 centi. Hiába lesz szex közben 17 centi, hát nyugalmi állapotban csak 9. Egyszerűen felfoghatatlan, hogy midnenhol ez az érv van, ami egy tévedés, és ha valaki látott nőt, az ezt tudja. Persze bőven elég 10 centi, még fáj is...
2022. jan. 6. 20:27
 13/20 anonim ***** válasza:
Ami tiédtől 1 cm vel nagyobb.
2022. jan. 6. 23:28
 14/20 anonim ***** válasza:
76%

12

"Lawrence, citing Masters and Johnson's Human Sexual Response (1966), states that pages 73 and 74 of that book show that typical vaginal depth in Masters and Johnson's participants ranged from 7–8 cm (3–3 in) in an unstimulated state, to 11–12 cm (4.5–4.5 in) during sexual arousal"

[link]

Tehát izgalmi állapotban a hüvely 11-12 cm. Akkor ez nem igaz??

2022. jan. 6. 23:36
 15/20 anonim ***** válasza:
54%
#14 Ha igaz lenne, akkor a 13cm már fájna a nőknek. Ezzel szemben az egy nőnek se kell. Nők szerint 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag az ideális méret. Biztos azért, mert csak a fele fér be nekik :D
2022. jan. 7. 09:13
 16/20 anonim ***** válasza:
73%
15/ Te láttál már nőt amugy? Mert én igen. Nem mindenkinek megy 18 cm, nekem annyi. Volt ahol figyelnem kellett ne küldjem tövig mert akkor le kellett állni annyira fájt neki. Vadulni nem nagyon lehetett így. Ez genetika mint a pötsméret.
2022. jan. 7. 09:44
 17/20 anonim ***** válasza:
54%
#16 Még sose. Mindig elfordulok, amikor nőre néznék... Amit írtam, az nők szerint van. Aki szerint 11-12cm egy hüvely felizgulva, az az ég világon semmit nem tud a nőkről. De beszélgess nőkkel erről.
2022. jan. 7. 10:07
 18/20 anonim ***** válasza:
87%
Nem beszélgettem velük bro. Azt érzem tán hogy bemegy a farkam tövig vagy sem.
2022. jan. 7. 12:13
 19/20 anonim ***** válasza:
81%
Tök mindegy hogy itt a gyakorin mennyire nyafognak a pasik. Minden nő más, de ezt a csököttagyúak képtelen felfogni. Verheted a melled hogy 1x cm a farkad h a nőnek fáj ugyse tolhatod be tövig, ha tetszik neked ha nem. A méhszáj rendszeres szándékos ütlegelése nem egészséges, és van aki nem is tolerálja. Igen lehet valakinek bemegy a 17 cm gond nélkül, de ez nem jelenti hogy más genetikájú nőnek el kell viselje a fájdalmat amit okozol vele. Mert okozhatsz. Ennyi. Keressen mindenki a méretéhez passzoló partnert.
2022. jan. 7. 12:25
 20/20 anonim ***** válasza:
88%

Én azért vagyok tudatlan, mert nő vagyok. :) Így aztán az égvilágon semmi tudásom nincs arról, hogy a nőknek mekkora lehet. Nekem simán befér 18 cm, de talán még ennél is több is beférne. Tegnap órákon keresztül olvastam a neten és az égvilágon semmi igazán releváns információt nem tudtam találni. Ezt több helyen is írják: "VAGINAL DEPTH VS PENIS LENGTH: It is proven that an erect penis is 33 per cent longer than the depth of a vagina in an average case. However, because a vagina enlarges during sex due to increased blood flow, it can accomodate the penis. However, if the difference is more, it can lead to discomfort or pain during sex." azaz "VAGINA MÉLYSÉG VS PÉNISZ HOSSZÚSÁG: Bizonyított, hogy egy merev pénisz 33 százalékkal hosszabb, mint a hüvely mélysége egy átlagos esetben. Mivel azonban a hüvely a megnövekedett véráramlás miatt a szex során megnagyobbodik, képes befogadni a péniszt. Ha azonban a különbség nagyobb, az kellemetlenséghez vagy fájdalomhoz vezethet szex közben." Szerintem ez egy kicsit olyan nesze semmi, fogd meg jól... Szóval a merev pénisz hosszabb a nyugalmi állapotban levő hüvelynél, de a merev péniszt simán be tudja fogadni az izgalmi állapotban levő hüvely. De miért a merev péniszt és a nyugalmi állapotban levő vaginát hasonlítják össze?? Mert valóban, a merev pénisz átlagos mérete 13 cm körül van, a nyugalmi állapotban levő vagina mérete 10 cm körül van. A további olvasmányaim alapján nagyjából arról van szó, hogy egy nő be tudja fogadni az átlagosat (13 cm), de akár a kicsivel nagyobbat is (mondjuk 15 cm), de még a jóval nagyobbat is (mondjuk 18 cm).

Na nem offolok, felteszek inkább egy kérdést majd valamikor, mert most már tényleg érdekel a dolog. :)

2022. jan. 7. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!