Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mi az optimális pénisz méret amit már nem éreztek kicsinek? Mert sok kérdést láttam hogy 13 már jó de őszintén az enyém 15 de én még ezt is kicsinek gondolom😅
Figyelt kérdés
2022. jan. 6. 16:50
1/20 anonim válasza:
XDDDD MÉGEGY, farokmérés.. 3, 2, 1:
2/20 anonim válasza:
15 centitől már jó, de még legyen 20 centi alatt. Vastagság is nagyon fontos.
3/20 anonim válasza:
15 centi az pont jó ne gondold kicsinek.
4/20 anonim válasza:
Hogyan ismerkedsz? Mutogatod a farkad hogy "szia nekem 15 cm elég lesz?". Mert ha nem, akkor mire odajutsz a csajjal és van kémia, vágy, meg ami kell, nem fog elszaladni a 15cm-ed láttán. A számára is kielégítő aktust jobban fogja értékelni. Pörögj inkább a teljesítményeden, úgy értve hogy tudj te is nyújtani valamit (a farokméreten kívül). Vagy az már annyira frankó hogy nincs mit csiszolnod rajta?
7/20 anonim válasza:
Itt gyakorin a 15cm már majdnem túl nagy. A valóságban kb 15-16cm a minimum. Az az alsó határ. Az ideális méret nők szerint 17-18cm hosszú és 4,5-5cm vastag. Persze vannak, akik a nagyobbat szeretik.
9/20 anonim válasza:
A 15 cm átlagos! Teljesen jó, nyugi. ;)
10/20 anonim válasza:
A hüvely hossza 7-10cm, ez fölött már a vastagság és a keménység számít.
Nekem fölülről mérve 5cm vastag, és amikor 3-4 napot nem szexelek, akkor kőkemény, de szó szerint, ezzel még vigyáznom is kell a csajomra, mert azt mondja szét dugom ilyenkor, azt mondja, amikor nem ilyen kő kemény simán bírja, de ezt a kőkeményet nem, ez már fáj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!