Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, milyen sűrűn mondjátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, milyen sűrűn mondjátok a szexpartnernek akivel összekerültök hogy "de jó farkad van"?

Figyelt kérdés
2022. jan. 6. 15:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
78%
Mindig
2022. jan. 6. 15:09
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha igaz
2022. jan. 6. 15:11
 3/13 anonim ***** válasza:
12%

Nekem a legjobb dolog amit egy csaj mondott eddig a farkammal kapcsolatban az így hangzott “szó szerint ölni tudnék a farkadért!” Imádtam!

Ja bocsi, hogy pasiként kommentelek de muszáj volt megosztanom. 😅

2022. jan. 6. 15:13
 4/13 A kérdező kommentje:
Én csak azért kérdezem mert több nő egymástól függetlenül mondta viszont én egyáltalán nem gondolom úgy.
2022. jan. 6. 15:15
 5/13 anonim ***** válasza:
77%

Férfiként úgy látom, kivétel nélkül az összes csaj mindig ezt mondja. És azt is mondják mind, hogy milyen kxrva jó vagy az ágyban.

Szóval szerintem az egyetlen olyan bók egy nőtől, amit komolyan lehet venni, az az, ha újra meg újra le akar feküdni veled, pláne ha ez hosszú távon is így marad.

2022. jan. 6. 15:22
 6/13 A kérdező kommentje:
5# jogos
2022. jan. 6. 15:23
 7/13 BalckP válasza:
33%
Háát, pasiként nézve a helyzetet, nekem is mondják, hogy huhh de jó vastag, de közbe meg szerintem átlagos méret. 16cm. Igaz elég vastag. De a lényeg hogy szeretik.
2022. jan. 6. 15:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem annyira sűrűn, de a tett többet mond minden szónál😁

Szerintem szokta látni rajtam h mennyire imádom, és bolondulok a farkáért.

2022. jan. 6. 15:41
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem az exem volt h bejött mikor zuhanyoztam, mosojgott, majd mikor végeztem és bementem én is a szobába, kérdeztem miért~. Mondta h mert még picikére összezsugorodva (lankadtan) is szép a farkam. Ez már több éves párkapcsolatban volt.

Szexnél szokták mondani a csajok, de inkább eleinte. Egy nő azt mondta rá konkrétan, hogy "tökéletes".

Legutóbbi szexpartnerem viszont csak hébe-hóba.

Szerintem nem kellene magad rosszul érezni, ha nem dícsérik gyakran. Az nem jelent semmit rosszat

2022. jan. 6. 15:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem volt még csak szexkapcsolatom.
2022. jan. 6. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!