Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, milyen sűrűn mondjátok a szexpartnernek akivel összekerültök hogy "de jó farkad van"?
Nekem a legjobb dolog amit egy csaj mondott eddig a farkammal kapcsolatban az így hangzott “szó szerint ölni tudnék a farkadért!” Imádtam!
Ja bocsi, hogy pasiként kommentelek de muszáj volt megosztanom. 😅
Férfiként úgy látom, kivétel nélkül az összes csaj mindig ezt mondja. És azt is mondják mind, hogy milyen kxrva jó vagy az ágyban.
Szóval szerintem az egyetlen olyan bók egy nőtől, amit komolyan lehet venni, az az, ha újra meg újra le akar feküdni veled, pláne ha ez hosszú távon is így marad.
Nem annyira sűrűn, de a tett többet mond minden szónál😁
Szerintem szokta látni rajtam h mennyire imádom, és bolondulok a farkáért.
Nekem az exem volt h bejött mikor zuhanyoztam, mosojgott, majd mikor végeztem és bementem én is a szobába, kérdeztem miért~. Mondta h mert még picikére összezsugorodva (lankadtan) is szép a farkam. Ez már több éves párkapcsolatban volt.
Szexnél szokták mondani a csajok, de inkább eleinte. Egy nő azt mondta rá konkrétan, hogy "tökéletes".
Legutóbbi szexpartnerem viszont csak hébe-hóba.
Szerintem nem kellene magad rosszul érezni, ha nem dícsérik gyakran. Az nem jelent semmit rosszat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!