Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a puncson kívül hol lehet budapesti Sugar Baby-t találni?
Ott elég rossz tapasztalataim voltak, a többi (általam ismert) helyen meg szinte kizárólag prostik vannak (ahogy a puncson is egyre több).
Valami ötlet?
Én már feladtam. Alkalmi és szexkapcsolatra könnyen találok lányt, mert korrekt arc vagyok, de van olyan erős egzisztenciám hogy kipróbáltam volna egy sugar kapcsolatot is kiváncsiságból. Regisztráltam, befizettem puncsra. A lányok kevesebb mint 10%-a méltat válaszra (rosszabb arány mint egy társkeresőn), aki igen az online kapcsolatot akar, újrahasznosított képeket küldözgetve, vagy egyértelműen prostituált. A sok szétvarrt, hájas romáról akik "egyetemista lányok", ne is beszéljünk.
Amikor legutóbb ide válaszoltam ezzel kapcsolatban, rám írt két lány, az egyikük a megbeszélt tali napján délben tűnt el és tiltott le, a másikuk hetekig halogatta mindenfélére hivatkozva (lebetegedett, behívták műszakra, mensi van, stb), aztán három nappal előtte tűnt el. Röhej, hogy az ember annyit akar mint egy random esti randin vagy buli után, még megfejelné egy csinos összeggel, és csak kamusokat meg prostikat fog. Nem értem ez hogy alakult így... :D
#2: köszönöm, sajnos hasonlóak a tapasztalataim. A puncs ultragáz lett.
Pedig én még csak nem is kizárólag a fiatalok iránt érdeklődöm, 20 és 45 között, ha amúgy külsőre bejön, bármi játszhatna.
Voltak már ilyen kapcsolataim, de mostanában nem jön össze...
Igaz, én kifejezetten fiatalokat (18-23) kerestem, mert én is alig múltam 30. Profi prostihoz sosem mennék. Azt gondoltam egy egyetemista lánynak egy fizikailag és mentálisan toppon lévő férfi, aki még pénzzel is ki tudja segíteni, egy abszolút match made in heaven, főleg a mostani helyzetben. Erre akkora lukakra futottam, hogy egy életre dobtam a projektet. Nagyon salty vagyok. Az durva, ha még a negyvenesekkel sem lehet összehozni semmit... :D
A puncs mindig is ilyen volt, hivatásosak akik "mellékállásban" kipróbálják hátha le tudnak rántani embereket fix havi zsetonnal is.
Élőben a puccosabb Bp-i szórakozóhelyeken próbáld. Van 1-2 amelyikben fürtökben lógnak a golddiggerek. Kell majd némi kommunikáció, de az amúgy is szükséges lenne. Messziről ki lehet szúrni őket, de "vastagnak" kell kinézned (óra, öltözet).
#6: egyetértek, mármint valóban igaz, hogy (a puncson is) a pasi-felhozatal ugyanúgy felhígult, mint a női. És attól, hogy támogatom anyagilag, még nem vettem meg kilóra, és persze, a nőknek is jogukban áll válogatni.
Csak ugye bizonyos körülmények között a szórakozóhelyeken való ismerkedés elég nehézkes...
Ja, csak se én, se az a lány akit ideális partnernek tekintenék egy ilyen kapcsolathoz nem igazán teszi be a lábát egy szórakozóhelyre, főleg nem golddiggelésre öltözve. Nem vonzanak a kikent-kifent félprofi prostik. Arról mesélj szomszédlány típusokat hol lehet találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!