Szisztok Rendeltem ebay-ről,Kínából jön a csomag 2020.08.20.án rendeltem 2020.09.03.án Azt írta a csomag követés hogy megérkezett Budapestre viszont 3.-a óta semmit nem kaptam a csomagról. Szerintetek hol akadhatott el??Kit keressek ilyenkór??
Magyarországon akár 1 hónapig is állhat a sorára várva, hogy feldolgozzák, és nincs teendőd vele, sajnos nem is tudsz rá hatással lenni. Még a régi standard 2-4 hetes időben is lazán benne vagy, az újabb standard 60-80 napban pedig abszolút, így leginkább csak várnod kell. Még nagyon hamar kezdtél el aggódni a csomagért.
Ha fel is veszed a kapcsolatot a postával, ők sem fognak többet mondani, mint a csomagkövetési linked.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat igazából Október 4.e az utolsó határidő de az egyik csomag követő előző hétre Írta hogy meg fog jönni.
Most egy másik azt írja hogy szombaton jön🤷♀️
Na rá írtam a külföldi fuvarozó cégre ők megadták azt a csomag számot amivel tudom követni a magyar postánál a csomagot na most meg is néztem és azt írja hogy:(A címzett értesítése a vámkezelési folyamat megkezdéséről)
Meg fogják vámolni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!