Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a puncson kívül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a puncson kívül hol lehet budapesti Sugar Baby-t találni?

Figyelt kérdés

Ott elég rossz tapasztalataim voltak, a többi (általam ismert) helyen meg szinte kizárólag prostik vannak (ahogy a puncson is egyre több).

Valami ötlet?

2022. jan. 3. 12:37
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

#10: nem vagyok független.

Vannak drága óráim, de nem szeretek így feltűnősködni. Ha csak ez az út járható, akkor valószínűleg sokáig nem lesz még sugar baby-m :)

2022. jan. 3. 13:39
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
#11 az "éjszakában" a golddiggereknél pont az a lényeg, hogy azonnal jól látható legyen "vastag" vagy. Nem szerelemből csinálják, a minél pénzesebb fickóra próbálnak ráúszni. Utána majd alku kérdése lesz hogy mennyit ránt le rólad.
2022. jan. 3. 13:42
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

#6 vagyok, tinder? Mondjuk így nőként nekem nehezebb elképzelnem, de szerintem ott is simán be lehet dobni egy csajnak, hogy van ilyen lehetőség is. Bár bizonyos körülmények között az sem egyszerű. :D Meg mondjuk itt gyiken is van egy rakat szomszédlány típus, csak nyilván sokkal időigényesebb meg ugyanott tartasz majd, mint egy puncson.

Engem nőként egy időben érdekelt volna egy ilyen típusú kapcsolat, szimplán kipróbálni, de az alja/fura pasik miatt inkább feladtam. Mostanra meg korban kilógok a 18-25-ös, ideális korosztályból. :D

2022. jan. 3. 13:43
 14/23 A kérdező kommentje:

#13: számomra egyáltalán nem a 18-25 az ideális korosztály :)

Én kifejezetten szeretem, ha időnként elmegyünk ebédelni, kávézni, lehet beszélgetni is. Pozitív tapasztalataim eddig szinte kizárólag 25 felettiekkel voltak, azért is írtam, hogy úgy kb 45-ig simán beleférne.

Tinderen sem igazán volt sikerem, vagy olyanokba futottam bele, akik csak komoly kapcsolatot akartak (de legalábbis felvállaltan), vagy kiderült, hogy hivatásos.

2022. jan. 3. 13:46
 15/23 anonim ***** válasza:
Hm, szerintem túl sokat vársz el tőlük. :D Mármint, azt írod lehessen beszélgetni is. Wtf? Bár bevallom, fogalmam sincs milyen típusú lányok akik sugarbabynek állnak, de van egy sanda gyanúm, hogy nem ők lehetnek a legélesebb kések a fiókban. Aztán javítsatok ki ha nem így van.
2022. jan. 3. 14:46
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

#15, szerintem nem feltétlenül van így. Magamból kiindulva, vannak értelmes nők, akik vagy csak kipróbálnák, vagy épp nem vágynak komoly kapcsolatra. Ezer oka lehet, amiért egy nő belemegy ebbe, nem feltétlen kell aranyásó gondolkodásúnak lenni. :)

#13 voltam

2022. jan. 3. 14:51
 17/23 A kérdező kommentje:

#15: pedig, nem olyan ritka a (több)diplomás, intelligens közöttük. Persze, nem is az olcsó kategória :)

Nem azt mondom, hogy ez alapfeltétel, de azért pár értelmes mondatod lehessen váltani vele. Nem gondoltam, hogy ez ekkora igény :)

De elhiszem, hogy sok olyan is van közöttük, hiszem nem az eszükből élnek.

2022. jan. 3. 14:51
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

A korábbi válaszokból gondoltam, hogy nem kell túl sokat képzelni róluk, azon kívül, hogy dekoratívak.

Amúgy, eljátszva a gondolattal, nagyon feltételes módban, ez egy izgalmas "játéknak" tűnik, lehet kipróbálnám, ha független lennék. :)

#15voltam.

2022. jan. 3. 15:56
 19/23 A kérdező kommentje:
#18: szerintem is az :)
2022. jan. 3. 15:58
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hajrá, szerintem ez az oldal történetesen kiváló hely ilyen irányú ismeretségekhez. ;)
2022. jan. 3. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!