Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tiszteled azokat a nőket akikkel alkalmilag szexelsz?
Mind mint embert, és mint partnert?
Fontosak neked az igényeik, vagy úgy vagy vele, hogy megkapod ami neked kell aztán viszlát?
Ha úgy adódna, összejönnél velük, vagy ez a két kategória teljesen más?
volt olyan partner akivel összejöttem volna és volt akivel nem
fontosak az igénye, a vágyaik, ők is mint személyek (nem a lyuk miatt izgatnak, hanem a személyiségük miatt)
Csak alkalmi kapcsolataim voltak, komoly kapcsolat sosem csak barátság extrákkal dolgok de sosem csak a szex volt a lényeg.
Mindenkivel beszélgettem sokat ezen kívül.
Eljártunk kirándulni, kocsikázni, beülni valahova stb stb :)
Nem nekem ez a hozzáállásom észlény. Hanem tapasztalat, hallok is ezt azt másoktól és nem mellesleg nekem volt is egy hasonló kérdésem itt, ahol férfiak tömege válaszolt, hogy miért képzelem azt hogy lesz bennük tisztelet meg minek figyeljen oda ha csak alkami:)) szóval vicces hogy most jön a sértett lepontozás, meg játszák itt a kisangyalt, közben meg a valóság nem is állhatna ennél távolabb:)
A kapcsolataim legalább fele alkalmi szexből indult. Persze volt olyan, akivel semmit nem tudtam volna elképzelni tartósan (korkülönbség, életmód, eltérő személyiség miatt). De ha lefekszem valakivel, azzal ugyanúgy foglalkozom szexuálisan, mintha járnánk. Sőt! Alkalmi kapcsolatban még fontosabb számomra a kielégülése.
Tartós kapcsolatban volt már olyan, hogy a partnerem csak odatartotta punciját, mert nem kívánta annyira, nem volt vevő épp a szexre, csak essünk túl rajta egy fárasztó nap után. Ez lelombozó. Alkalmi kapcsolatban ilyet senki nem tesz szerintem, mindenki élvezni akarja a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!